Με Παππά και Ράιτ στο Μιλάνο

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την Αρμάνι στο Μιλάνο το βράδυ της Πέμπτης (27/2, 21:45), με τον Αργύρη Πεδουλάκη να… επιστρέφει στην καθοδήγηση των παικτών του.

Ο προπονητής των νταμπλούχων έχει μοναδικό πρόβλημα την απουσία του τραυματία Ραμέλ Κάρι, ενώ αντίθετα, ο Νίκος Παππάς θα είναι παρών. Ο νεαρός γκαρντ είχε ενοχλήσεις στο γόνατο εξαιτίας ενός χτυπήματος στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ωστόσο προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη

(25/2) και θα είναι στην αποστολή που πετά για Μιλάνο το πρωί της Τετάρτης (26/2, 8:20). Παρών φυσικά για πρώτη φορά σε αποστολή στην Ευρωλίγκα θα είναι και ο Ζακ Ράιτ.

Οι ιθύνοντες της Αρμάνι περιμένουν γεμάτο γήπεδο την Πέμπτη, καθώς σύμφωνα με τους Ιταλούς πάνω από 10.000 φίλαθλοι θα βρεθούν στο «Μεντιολάνουμ Φόρουμ».

Το ρεκόρ του αρχηγού

Οι «πράσινοι» πάνε στο Μιλάνο και ο Δημήτρης Διαμαντίδης ετοιμάζεται να καταγράψει άλλη μια μεγάλη επίδοση, καθώς χρειάζεται μόλις δύο πόντους για να φτάσει τους 2000 στην πορεία του στην Ευρωλίγκα. Μπαίνοντας στο γήπεδο θα έχει 1998 πόντους σε 213 αγώνες. Θα γίνει ο μόλις 14ος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που θα φτάσει σε αυτόν τον αριθμό και ο μόλις 5ος εν ενεργεία στην Ευρωλίγκα. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο με 3387 πόντους σε 250 αγώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα