Με Κουφό στο Ευρωμπάσκετ!

Ο Φώτης Κατσικάρης, στο πλαίσιο της κλήρωσης των ομίλων του Ευρωμπάσκετ 2015 και σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, είχε ξεκαθαρίσει πως δέχεται μεν να συζητήσει την επιστροφή των Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Κουφού στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά την απουσία αμφοτέρων στο περασμένο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας, αλλά με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, προκειμένου να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες που έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα, επί της θητείας του. Ο δεύτερος φαίνεται να δέχεται

όλα αυτά, καθώς υποσχέθηκε στον ομοσπονδιακό τεχνικό να ενισχύσει τις προσπάθειες της Επίσημης Αγαπημένης το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως πολύ πιθανά θα έχουμε στο ρόστερ 4 ΝΒΑers (Αντετοκούνμπο, Παπανικολάου, Καλάθης είχαν αγωνιστεί στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου), αριθμός που προφανώς όχι μόνο θα αποτελεί ρεκόρ, αλλά θα δώσει και άλλη δυναμική.

Ο διεθνής σέντερ αποδείχθηκε πως μπορούσε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, όταν λίγες μέρες πριν αρχίσει η προετοιμασία, αποφάσισε να μην ανταποκριθεί στις... εθνικές του υποχρεώσεις, κάτι που είχε εξοργίσει τόσο τον κόουτς, όσο και την Ομοσπονδία, καθώς είχε διαβεβαιώσει και τότε ότι θα συμμετείχε. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Καθημερινή", όμως, φαίνεται να έχει μετανοήσει για την πράξη αυτήν και να θέλει να επανορθώσει, παίζοντας σε ένα τουρνουά, για το οποίο υπάρχει ήδη αισιοδοξία λόγω της καλής κλήρωσης, ενώ ταυτόχρονα θα παρίστανται και σχεδόν όλοι οι Ευρωπαίοι "αστέρες" που πραγματοποιούν αξιοζήλευτη καριέρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ουσιαστικά, πλέον, μοναδικό ανοικτό "μέτωπο" παραμένει αυτό του ηγέτη του Ολυμπιακού, με την ώρα της δικής του απόφασης να πλησιάζει επίσης με τον καιρό, και τον Κατσικάρη να περιμένει να δει αν όντως θα υπολογίζει σε αυτόν, με αποτέλεσμα να διαθέτει ένα ακόμη καλύτερο υλικό στα χέρια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα