Με δύο ερωτηματικά για το "4Χ4"

Στη Τρίπολη τη περασμένη αγωνιστική ο Αμύντας πέτυχε τη τρίτη συνεχόμενη και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη του. Η επιτυχία κόντρα στον Αρκαδικό έχει ανεβάσει κατακόρυφα τη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας του Υμηττού η οποία δείχνει να ξεφεύγει από τη ζώνη των πλέι άουτ. Για να "αγκαλιάσει" όμως την απευθείας παραμονή της έχει ακόμη... δρόμο, γι' αυτό και η προσεχής συνάντηση στο κλειστό της "Πυρκάλ" κόντρα στον Γυμναστικό Σύλλογο Λαρισαίων θεωρείται κομβικής σημασίας.

Ο Αμύντας θέλει να κάνει το "4Χ4"

όμως τα προβλήματα δεν λείπουν από τη καθημερινότητα της ομάδας. Έτσι ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή δύο παικτών που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς. Ο λόγος για τον Κώστα Βογιατζή που προέρχεται από διάστρεμμα και δεν κατάφερε να προπονηθεί από την αρχή της εβδομάδας, ενώ ο Αντριάνο Τοπάλλι έχει ενοχλήσεις στον ώμο. Τόσο ο φόργουορντ του Αμύντα, όσο και ο 23χρονος γκαρντ ακολουθούν θεραπευτική αγωγή και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί τη τελευταία στιγμή.

"Δεν υποτιμούμε σε καμία περίπτωση τον Γυμναστικό που κάνει και αυτός μια μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στη κατηγορία και θα έρθει για να παλέψει με όλες τις δυνάμεις του. Έχουμε όμως έμπειρους παίκτες που μπορούν να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε τη τέταρτη συνεχόμενη νίκη μας...", σχολίασε αναφορικά με τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση ο κόουτς του Αμύντα Αλέξανδρος Ζαβός.

Keywords
Τυχαία Θέματα