Ματς κλειδί για το πλεονέκτημα στο ΣΕΦ

Ένα μεγάλο ματς έχει η δεύτερη πράξη της 18ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο ΣΕΦ (21:00) την Σάσκι Μπασκόνια σε ένα ματς που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για ποιες ομάδες θα πάρουν πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του μπορεί να έρχονται από ένα μεγάλο διπλό στην Ευρωλίγκα (μέσα στην Βαρκελώνη), όμως ο αποκλεισμός από το Κύπελλο

στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να φανεί αν τους έχει επηρεάσει. Ο Έλληνας τεχνικός είδε τους βασικούς του παίκτες να είναι όλοι έτοιμοι, καθώς οι μόνοι που έχουν κάποιο πρόβλημα είναι οι Αθηναίου (ίωση) και Μαραγκός. Όλοι ξέρουν στους Πρωταθλητές Ελλάδας ότι αν κερδίσουν σήμερα θα έχουν αγκαλιάσει στην χειρότερη περίπτωση την 4η θέση και θα είναι πολύ πιθανό να έρθουν 3οι ή 2οι.

Η Μπασκόνια που φέτος δεν την περίμενε κανείς να κάνει αυτή την καταπληκτική χρονιά στην Ευρωλίγκα, είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, παλεύει για το πλεονέκτημα έδρας και ξέρει ο Σίτο Αλόνσο και οι παίκτες του ότι αν περάσουν αλώβητοι από το ΣΕΦ θα είναι μετά στο χέρι τους να τα καταφέρουν. Στα αγωνιστικά, δύσκολα θα πάιξει απόψε ο Σενγκέλια λόγω προβλήματος τραυματισμού, ενω και ο νεοφερμένος Λαπροβίτολα δεν ταξίδεψε στον Πειραιά.

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στο παγωμένο και δύσκολο Κάουνας για παίξει με την Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και η Νταρουσάφακα υποδέχεται την επικίνδυνη Ούνικς Καζάν του Κώστα Καϊμακόγλου (και τα δύο ματς στις 19:00).

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Ζαλγκίρις Κάουνας-Ρεάλ Μαδρίτης 19:00

Νταρουσάφακα-Ούνικς Καζάν 19:00

Ολυμπιακός-Μπασκόνια 21:00

Keywords
Τυχαία Θέματα