Μαρκόπουλος: «Υπομονή κι επιμονή απέναντι στην ΑΕΚ»

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Basket League κόντρα στην ΑΕΚ (12/11, 20:00).

Με μία προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena

συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες (εκτός του μακροχρόνια απόντος Βαγγέλη Μαργαρίτη), ενώ το πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε ανάλυση της Ένωσης μέσω βίντεο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος, μιλώντας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε στη διάρκεια του αγώνα. Η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όπως έχει δείξει με την πορεία της σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει γεμάτο ρόστερ, παίκτες έμπειρους με θητεία σε ομάδες της Ευρωλίγκα, οπότε η προσπάθειά μας γίνεται πιο δύσκολη.

Ο αντίπαλός μας ξέρει να διαβάζει τα miss match, μπορεί να δημιουργήσει δύσκολες καταστάσεις, έχει εξαιρετικούς σουτέρ και θα είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε καλή άμυνα, να πάρουμε τη μάχη των ριμπάουντ και να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Αυτά τα παιχνίδια, και όλα τα ματς ουσιαστικά, θέλουν υπομονή και επιμονή για να πετύχεις αυτό που θέλεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα