Μάντζαρης: «Το κλειδί για τη νίκη είναι ο ρυθμός»

Ο διεθνής playmaker του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μάντζαρης έκανε δηλώσεις για το σημαντικό ματς με την Αρμάνι Μιλάνο (25/10, 21:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα και σε αυτές στάθηκε στον ρυθμό του παιχνιδιού ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του θα είναι το «κλειδί» για τη νίκη. Επίσης μίλησε για την ποιότητα του ρόστερ των Ιταλών, αλλά και για το ματς με την Δόξα Λευκάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με την Εμπόριο Αρμάνι

Μιλάνο. Είναι όντως η καλύτερη Αρμάνι των τελευταίων ετών, όπως είπε και ο κόουτς. Εχει εξαιρετικούς παίκτες, έχει ποιότητα και ταλέντο και διαθέτει βαθύ και γεμάτο ρόστερ. Εμείς, όμως, παίζουμε στο σπίτι μας, στο γήπεδό μας και θέλουμε να φτάσουμε σε μία ακόμη σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας».

Για την ποιότητα της Αρμάνι είπε: «έρχονται χωρίς άγχος και αυτό τους κάνει πιο επικίνδυνους. Εδειξαν πόσο καλή ομάδα είναι καθώς νίκησαν στην Τουρκία την Νταρουσάφακα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην τους δώσουμε περιθώρια». Για το κλειδί της νίκης είπε: «Το κλειδί για να πάρουμε τη νίκη είναι ο ρυθμός. Πρέπει να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο και να παίξουμε καλή άμυνα». Για το ματς με την Δόξα Λευκάδας είπε: «Εχουμε πει πως η σεζόν θα είναι δύσκολη, μεγάλη, απαιτητική και κουραστική, δεν υπάρχει δικαιολογία, αλλά και εμείς άνθρωποι είμαστε και όχι μηχανές, οπότε είναι λογικό να υπάρχει και κούραση. Με την Λευκάδα χαλαρώσαμε στο τέλος, χάσαμε και την διαφορά των 16 πόντων που είχαμε προηγηθεί και αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Κρατάμε, όμως, κρατάμε το γεγονός πως δείξαμε αντίδραση στο τέλος, γυρνώντας το παιχνίδι. Είναι ένα στοιχείο το οποίο πρέπει να το διατηρήσουμε στην ομάδα μας
Keywords
Τυχαία Θέματα