Λείπει το μεγάλο ματς, όχι όμως η αγωνία...

Η τελευταία αγωνιστική πριν από την διακοπή του Πάσχα δεν περιλαμβάνει κάποιο μεγάλο παιχνίδι, όμως το ενδιαφέρον παραμένει τεράστιο, καθώς οι εκπλήξεις δεν λείπουν ποτέ από το πρόγραμμα της Α2. Στην αυριανή (Σάββατο 4/4) 22η αγωνιστική, τα φαβορί έχουν θεωρητικά τον πρώτο λόγο, ενώ η Καβάλα έχει τη δυνατότητα να πάρει και μαθηματικά την άνοδο στην Α1. Το πιο αμφίρροπο ματς της ημέρας διεξάγεται στο "Ιβανώφειο", ενώ ρεπό έχει το Ψυχικό, το οποίο παίρνει με

20-0 το ματς με τον Ηλυσιακό. Αναλυτικά:

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Στο κλειστό της Τρίπολης ο Αρκαδικός φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, να προσθέσει ακόμη ένα πολύτιμο "δίποντο" στη συλλογή του και να διατηρηθεί μόνος στη δεύτερη προνομιούχο θέση. Με την δύναμη της έδρας, η οποία αναμένεται να έχει για ακόμη μια φορά πολύ κόσμο, οι Αρκάδες είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, κόντρα σε μια ομάδα που "διψάει" απεγνωσμένα για βαθμούς όμως εκτός της κακής αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκεται, έχει και αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Ο Φίλιππος θα διεκδικήσει τις πιθανότητες επιτυχίας που του αναλογούν, χωρίς τον Δεληγιώργη που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ενώ ανέτοιμοι είναι οι Γκιουλέκας και Τριχόπουλος, οι οποίοι πάντως αναμένεται να αγωνιστούν.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΚΑΒΑΛΑ: Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο Μετς. Ματς - γοήτρου για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή τους στην Α2 κατηγορία και έχουν πλέον σαν κίνητρο την κατάκτηση της υψηλότερης δυνατής θέσης στη τελική κατάταξη και το σπάσιμο του περσινού ρεκόρ των 13 νικών (μέχρι στιγμής έχουν 12). Για την Καβάλα, των δεκαπέντε σερί νικών, το αποψινό ματς έχει ξεχωριστή σημασία καθώς σε περίπτωση νίκης θα "σφραγίσει" οριστικά και αμετάκλητα την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία και οι παίκτες του Γιάννη Τζήμα είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν ώστε να γυρίσουν θριαμβευτές στη πόλη τους, αντιμετωπίζοντας πιο... χαλαρά τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ - ΟΦΗ: Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και στην εξαιρετική πορεία της στον δεύτερο γύρο θέλει να δώσει στη Λιβαδειά η τοπική Α.Ε.Λ. η οποία "μονομαχεί" με τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται σε τρομερή "φόρμα" τις τελευταίες εβδομάδες και προέρχονται από οκτώ σερί νίκες, θα επιδιώξουν να παραμείνουν στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και να διατηρήσουν "ζωντανό" το... όνειρο. Ο ΟΦΗ από την άλλη, έχει άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού χρειάζεται μία νίκη για να εξασφαλίσει την σωτηρία. Οι Κρητικοί παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα και αναμφίβολα θα αποτελέσουν και στη Λιβαδειά έναν σκληρό αντίπαλο.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ: Μεγάλο φαβορί είναι στην Λευκάδα η τοπική Δόξα η οποία κοντράρεται με τον ουραγό και υποβιβασμένο Ερμή. Οι νησιώτες έχουν ακόμη ελπίδες για την προνομιούχο δεύτερη θέση (έστω και περιορισμένες) και δεδομένης της καλής αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκονται τις τελευταίες εβδομάδες θα πάρουν εύκολα η δύσκολα τον αγώνα. Ο Ερμής αγωνίζεται πλέον για την αξιοπρέπεια του και ομολογουμένως τα καταφέρνει περίφημα αφού δεν παρατάει κανέναν αγώνα...

ΛΑΥΡΙΟ - ΑΕΤΟΣ: Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο Λαύριο. Οι γηπεδούχοι "κυανοκίτρινοι" παραμένουν στο γκρουπ των ομάδων που τρέφουν ελπίδες για τη δεύτερη θέση και χρειάζονται πάση θυσία το "δίποντο" για να μείνουν σε... τροχιά ανόδου. Αμφίβολη για το Λαύριο είναι η συμμετοχή του τραυματία Παγώνη. Ο Αετός μετρά συνεχόμενες αποτυχίες και παραμένει σε κατάσταση "συναγερμού" σχετικά με το μέλλον του στην Α2. Θα κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες νίκης του αναλογούν γιατί τα περιθώρια έχουν αρχίσει και στενεύουν επικίνδυνα και έχει δείξει ότι διαθέτει τη δυναμική να "χτυπήσει" το παιχνίδι και να φέρει σε δύσκολη θέση τους γηπεδούχους.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ: Τέλος, στο άδειο λόγω τιμωρίας "Ιβανώφειο", ο Ηρακλής "καίγεται" για τη νίκη, στο πιο αμφίρροπο ίσως παιχνίδι της ημέρας. Εβρισκόμενος σε δεινή βαθμολογική θέση (όπως και οι Αετός και Φίλιππος), ο "Γηραιός" καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες και να κάνει αποφασιστικής σημασίας βήμα για την παραμονή του. Οι Πειραιώτες που θα αγωνιστούν χωρίς τον τραυματία Τζιάλλα (έμεινε εκτός αποστολής λόγω προβλήματος στον ώμο), προέρχονται από εντός έδρας ήττα από τον Αρκαδικό που έκοψε τις ελπίδες τους για άνοδο και πλέον στοχεύουν στην κατάκτηση της καλύτερης δυνατής θέσης στη τελική κατάταξη.

Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 5 μ.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα