Λατρεία Γκιουλέρ για Ακρόπολη (pic)

Η Γαλατάσαραϊ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην χώρα μας για μία σειρά φιλικών αγώνων κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό και οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν δεν έχασαν την ευκαιρία να «εξερευνήσουν» την ελληνική πρωτεύουσα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πάντως, δείχνουν να έχουν για τον πολιτισμό της, με ένα σύνολο αθλητών της «Γαλατά» να επισκέπτεται την Ακρόπολη.

Οι

ίδιοι, έμειναν έκθαμβοι μπροστά στη θέα ενός από τα πιο διάσημα μνημεία παγκοσμίως και ο Σινάν Γκιουλέρ, αναρτώντας σχετική φωτογραφία στο Instagram, δεν έκρυψε το θαυμασμό του. «Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα στην Αθήνα, αλλά είχα αρκετό χρόνο για να επισκεφτώ την Ακρόπολη και να δω την ιστορία της. Η Αθήνα, μετά την Κωνσταντινούπολη και τη Ρώμη με εντυπωσιάζει με την ιστορία της. Με κάνει να θέλω να ταξιδέψω πίσω στον χρόνο», έγραψε χαρακτηριστικά ο αρχηγός, δείχνοντας να απολαμβάνει τη διαμονή του στην χώρα μας.

Ozellikle Istanbul ve Roma'dan sonra tarihini en cok merak ettigim, zaman makinesi olsa gidip gormeli diyecegim bir tarihe sahip Atina'da o kadar deplasman oynamama ragmen ilk defa sezon oncesi gelmenin verdigi imkan ile Acropolis'e cikma sansini yakaladim. Athens, after Istanbul and Rome, it is the city that intrigues me with its history. Almost make me want to travel through time and visit its ancient times. Among the years, this was the first time I had enough time and energy to visit Acropolis and see the history through its columns. #goodbasketball #guzelbasketbol #gulerlegacy @oakley

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sinan Guler (@sinanguler) στις Σεπ 30, 2016, 9:03πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα