Κυπελλούχος ΕΣΚΑ το Περιστέρι!

Την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΣΚΑ πανηγυρίζει το Περιστέρι το οποίο επικράτησε του Πανερυθραϊκού με 74-66, κερδίζοντας στο σχεδόν κατάμεστο κλειστό του Αγίου Θωμά, με τον Κώστας Παπαμάρκο να κατακτάει για δεύτερη διαδοχική σεζόν το Κύπελλο κάτι που έκανε και πέρυσι με τον Αετό στον αντίστοιχο τελικό με τον Αμύντα. Πολυτιμότερος αναδείχθηκε ο Ανδρέας Ρεκουκιώτης.

Το παιχνίδι χάρισε ιδιαίτερες συγκινήσεις στους περισσότερους

από 1000 θεατές που το παρακολούθησαν.Στην πορεία του μέχρι το τρόπαιο, το Περιστέρι απέκλεισε διαδοχικά την Αγία Παρασκευή, τον Δούκα, τον Απόλλωνα Σμύρνης, την Δάφνη Δαφνίου στα προημιτελικά και το Κορωπί στην ημιτελική φάση του θεσμού.

To παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανερυθραϊκό να παίρνει το προβάδισμα με 6-2 στο 5', με το Περιστέρι να ισοφαρίζει σε 11-11, και το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 16-17 για το Περιστέρι. Η ομάδα του Κώστας Παπαμάρκου προηγήθηκε με 16-24 και 20-27 στο 16', σε ένα σημείο που ένα καπνογόνο έκανε αποπνικτική την ατμόσφαιρά, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για σχεδόν 20 λεπτά. Από εκεί και πέρα το Περιστέρι ανέβασε την διαφορά ως και το +15, και πήρε με σχετική άνεση το Κύπελλο.

περισσότερα σε λίγο...

Keywords
Τυχαία Θέματα