Κτιστάκης αντί Καράμπελα στο Ιλιον!

Η Ενωση Ιλίου ήρθε να προστεθεί στις ομάδες που θα αλλάξουν προπονητή κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (1ος Ομιλος Νότου), με την ομάδα να βρίσκει ήδη τον νέο τεχνικό της, από Γιάννη σε... Γιάννη και αντί του Γιάννη Καράμπελα, πήρε τα ηνία ο Γιάννης Κτιστάκης.

Ο Γιάννης Καράμπελας (που συνεχίζει πάντως στον Κούρο Αναβύσσου-2ος

Ομιλος Β' ΕΣΚΑ) αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο, καθώς στοίχισε η ήττα από τον Εσπερο Πατρών στα δυτικά προάστια με 80-78 στην δεύτερη παράταση. Πλέον, μετά την απομάκρυνσή του, σε φιλικό, άλλωστε, κλίμα, η Ενωση βρίσκεται 5η στον βαθμολογικό πίνακα, με ρεκόρ 8-5. Tην θέση, λοιπόν, που έμεινε για λίγο κενή, ανέλαβε ο συνονόματός του, Γιάννης Κτιστάκης, που επιστρέφει σε πάγκο ομάδας Ανδρών (παλαιότερα ήταν συνεργάτης πολλών προπονητών) και θα καθοδηγήσει το Ιλιον στο ματς κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας (29/1), με το Γυναικείο τμήμα του Πρωτέα Βούλας να ήταν η πιο πρόσφατή του δουλειά.

Αναλυτικά:

Η Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κο Γιάννη Καράμπελα. Την θέση του θα αναλάβει ο έμπειρος προπονητής κος Γιάννης Κτιστάκης.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον άνθρωπο και προπονητή, Γιάννη Καράμπελα, για όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο και ο οποίος παραμένει μέλος και συνεργάτης της οικογένειας μας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή τύχη σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο, ενώ στο μέλλον οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά.

Ποιος είναι ο Γιάννης Κτιστάκης

Έχει εργαστεί στο Γυναικείο τμήμα του Αθηναϊκού, όπου έχει υπάρξει νταμπλούχος ως πρώτος προπονητής το 2010-11, ενώ το 2009-2010 κατέκτησε το EUROCUP και το Triple Crown με τον Αθηναϊκό ως συνεργάτης του Τζώρτζη Δικαιουλάκου.

Επίσης το 2010 ήταν συνεργάτης του Κώστα Μίσσα στην Εθνική Ομάδα Ανδρών U20, η οποία το 2010 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στην Κροατία. Έχει διατελέσει συνεργάτης του Κώστα Πετρόπουλου στην Εθνική Ανδρών U20 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2000, στα Σκόπια, ενώ έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στην Εθνική Γυναικών.

Τέλος έχει εργαστεί στην ΑΕΚ, τους Αμπελοκήπους, το Μαρούσι, τον Πανελλήνιο, τον Ηλυσιακό, το Αιγάλεω, το Παγκράτι, ενώ τελευταίος σταθμός ήταν η Γυναικεία ομάδα του Πρωτέα Βούλας στην Α1.

Keywords
Τυχαία Θέματα