Κράτησαν τα "ασημικά" τους

Ακόμα ένα (θεωρητικά) δύσκολο καλοκαίρι τελειώνει… αναίμακτα για τους δύο "αιωνίους". Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός βρέθηκαν μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι καθώς τα συμβόλαια των ηγετών τους έληγαν με αποτέλεσμα οι Ευρωπαίοι μνηστήρες… να τους ορέγονται. Οι Βασίλης Σπανούλης και Δημήτρης Διαμαντίδης, όμως, έκλεισαν τα αυτιά τους

στις "Σειρήνες" και βάζοντας την υπογραφή τους στα νέα τους συμβόλαια έστειλαν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση!

Παρά την οικονομική κρίση και τα χαλιά εκατομμυρίων που άπλωναν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες στους δύο κορυφαίους γκαρντ της Ευρώπης, "Kill Bill" και "3D" παρέμειναν στο έμψυχο δυναμικό των ομάδων τους και είναι αυτοί γύρω από τους οποίους θα περιστρέφονται όλα (και) τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πάνω απ όλα, όμως, οι διοικήσεις των δύο ομάδων έδειξαν πως δεν επρόκειτο να αποχαιρετήσουν τους ηγέτες τους. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός κράτησαν τα "ασημικά" τους δείχνοντας πως ακόμα και σε περίοδο κρίσης μπορούν να διατηρούν το ρόστερ τους σε πολύ υψηλό επίπεδο αφού -κατά γενική ομολογία- αυτούς που ήθελαν τους κράτησαν στην ομάδα τους.

Μόνο ο Κάιλ Χάινς (ίσως και ο Γιόνας Ματσιούλις) είναι απώλεια… πρώτης γραμμής, κι αυτό χωρίς να σημαίνει πως οι "ερυθρόλευκοι" παρουσιάστηκαν φειδωλοί σε οικονομικό επίπεδο. Τουναντίον, έκαναν την υπέρβασή τους δίχως, όμως, αποτέλεσμα. Συμβαίνουν κι αυτά, άλλωστε, σε μία μεταγραφική περίοδο…

Σε κάθε περίπτωση οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πήγαν και πάλι κόντρα σε κάθε σενάριο… καταστροφολογίας διατηρώντας αναλλοίωτο τον βασικό τους κορμό, μα πάνω απ όλα τους παίκτες που "οδηγούν" το καράβι εντός παρκέ. Τον Βασίλη Σπανούλη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Και αυτό κάτι δείχνει…

Keywords
Τυχαία Θέματα