Κούζμιτς: «Αποχώρησα από τον Παναθηναϊκό λόγω της αποχώρησης του Τζόρτζεβιτς»

Για τις εμπειρίες που αποκόμισε από τον Παναθηναϊκό μίλησε σε σερβική ιστοσελίδα ο Όγκνιεν Κούζμιτς, τονίζοντας παράλληλα πως η αποχώρησή του ήταν συνέπεια της απόλυσης του συμπατριώτη του, Σάσα Τζόρτζεβιτς.
Ο Σέρβος σέντερ υποστήριξε πως αυτός και οι έτεροι Σέρβοι (Ραντούλιτσα και Πάβλοβιτς) είχαν εξ αρχής ένας επιπλέον βάρος, λόγω του ότι αποτελούσαν προσωπικές επιλογές του κόουτς Τζόρτζεβιτς και πως από τη στιγμή που ο προπονητής τους αποχώρησε, η αποχώρηση του ιδίου αλλά και του συμπατριώτη του, Σάσα Πάβλοβιτς ήταν...
μονόδρομος. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «mondo»: Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Νομίζω ήταν καλή εμπειρία για εμένα. Είναι η πρώτη φορά που με διώχνουν. Πρέπει να το περάσεις κι αυτό στη ζωή. Μπορούσα να είχα παίξει πολύ καλύτερα, πρέπει να το δουλέψω». Για την συμμετοχή του και τον αποκλεισμό του από το ρόστερ της Basket League: «Λυπάμαι που δεν πήγαμε στο Final 4, αφού είχαμε την ευκαιρία. Αγωνιζόμουν στην Α1 και στη Euroleague μέχρι που ήρθαν νέοι παίκτες και περίσσευα στο ελληνικό πρωτάθλημα». Για την αποχώρησή του: «Η απομάκρυνση του Τζόρτζεβιτς ήταν ένας απ’ τους λόγους και της δικής μας. Νομίζω πως ο Τζόρτζεβιτς είναι εξαιρετικός προπονητής και ψυχολόγος, το οποίο κάποιοι παίκτες εκτιμούν». Για τα συναισθήματά του: «Είχαμε την πίεση να δικαιολογήσουμε τον Τζόρτζεβιτς για την επιλογή μας. Μείναμε ενωμένοι, εγώ, ο Ραντούλιτσα, ο Πάβλοβιτς κι ο προπονητής. Ήταν βάρος, έπρεπε να κάνουμε περισσότερο και να αποδείξουμε πράγματα».
Keywords
Τυχαία Θέματα