Κοτσαύτης: « Έχουμε πάθος, ψυχή και θα κερδίσουμε»

Το παιχνίδι με το Λαύριο πλησιάζει και ο αρχηγός του Αρκαδικού Γιώργος Κοψαύτης δίνει το σύνθημα για μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Ο Έλληνας άσος μίλησε στην επίσημη σελίδα του Αρκαδικού για την αναμέτρηση αλλά δίνει και τη δίκη του πρόβλεψη ότι στο τέλος η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Αναλυτικά η συνέντευξη στο arcadikosbc.gr

Γιώργο, πες μου τις σκέψεις σου για το αυριανό παιχνίδι.

«Είναι ένας τελικός κα για τις δύο ομάδες. Ξέρουμε πολλά χρόνια το Λαύριο, το έχουμε συναντήσει πολλές φορές, ξέρουμε πως είναι δυνατό στην έδρα

του, για εμάς όμως είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για την παραμονή μας. Έχουμε κερδίσει και στην έδρα μας, οπότε ένα 2-0 στις νίκες θα μας έδινε σημαντικό πλεονέκτημα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, εκμεταλλευτήκαμε και το ρεπό της περασμένης εβδομάδας να δουλέψουμε περισσότερο και θα δώσουμε το 101% των δυνατοτήτων μας για τη νίκη».

Τέτοια παιχνίδια που κρίνονται;

«Κοίταξε σίγουρα τα συστήματα, οι τακτικές των προπονητών, το πώς θα διαχειριστούν το παιχνίδι, παίζει σημαντικό ρόλο. Σε τέτοια παιχνίδια όμως, το πάθος και η ψυχή των παικτών παίζει τον σημαντικότερο. Ο Αρκαδικός τα διαθέτει και τα δύο και σε συνδυασμό με τις εντολές του προπονητή μας, θα δείξουμε την ενέργεια που χρειάζεται και θα πάρουμε τη νίκη».

Η ομάδα θα καταφέρει να σωθεί;

«Πιστεύω πως θα σωθεί. Έχουμε καλή ψυχολογία στα αποδυτήρια, όλα τα παιδιά ξέρουν για τα καλά που βρίσκονται, ακόμα και οι ξένοι που πολλές φορές δεν έχουν την ίδια νοοτροπία με τους Έλληνες, όμως άπαντες ξέρουν καλά πως πρέπει η ομάδα να παραμείνει και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε στο τέλος της σεζόν. Κοιτάμε το παιχνίδι με το Λαύριο, πάμε για τη νίκη, έχουμε ακόμα κάποιες σημαντικές αναμετρήσεις μέχρι το φινάλε και μετά θα κάνουμε ταμείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα