Κοντά σε Καλλινικίδη ο Χολαργός

Από τη στιγμή που ο Χολαργός βρήκε τον τρόπο να συμμετάσχει κανονικά στην Α2 Ανδρών, έχει «φουλάρει» ξανά για να συνεχίσει να κάνει «θραύση» στο μεταγραφικό «παζάρι». Μέσα στα αποκτήματα των τελευταίων ημερών, είναι πολύ πιθανό να προστεθεί και ο Αβραάμ Καλλινικίδης, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στα Βόρεια προάστια, με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών να είναι ήδη αρκετά προχωρημένες.

Ο πολύπειρος φόργουορντ, είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους Έλληνες παίκτες για κάθε προπονητή, με σπουδαία συνεισφορά σε Αιγάλεω, ΑΕΚ,

Ρέθυμνο και Αρκαδικό. Στην τελευταία ομάδα, ήταν καταλύτης για την άνοδο στην Basket League τη σεζόν 2014-2015, ενώ ήταν και από τους πρωταγωνιστές στην προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία, έστω κι αν το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη δεν τα κατάφερε. Ο Κώστας Παπαμάρκος, όντας έτοιμος να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ για το νέο πρωτάθλημα, δείχνει να έχει βρει την ιδανική λύση για τη θέση «3» στο πρόσωπο του Καλλινικίδη.

Ο 39χρονος παίκτης, είχε κατά μέσο όρο 4.5 πόντους με ποσοστό 52.4% στα τρίποντα ανά αγώνα την περασμένη αγωνιστική περίοδο και είναι έτοιμος να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, σε μία ομάδα που του προσφέρει μία νέα σπουδαία πρόκληση.

Keywords
Τυχαία Θέματα