Κέτζο: «Μεγάλη προσοχή με Ηρακλή»

Τον Ηρακλή φιλοξενεί σήμερα (13/2, 17:00) η Δόξα στην Λευκάδα, και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αναφορικά με την μάχη που δίνει για να μπει στα πλει οφ ανόδου. Ο Ματέο Κέτζο σε δηλώσεις του τόνισε ότι όπως κάθε παιχνίδι, και αυτό με τον «γηραιό» χρειάζεται πολύ προσοχή:

«Θεωρώ ότι γυμναστήκαμε χωρίς πρόβλημα κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό που είχαμε το περασμένο Σάββατο και θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στο ματς με τον Ηρακλή» επισήμανε

ο ύψους 2μ.09 σέντερ και συνέχισε:

«Διαπιστώνοντας τη δυναμικότητα των ομάδων της Α2, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Όλοι διαθέτουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο και μπορούν να κατακτήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Το έχουμε δει άλλωστε, όλες αυτές τις αγωνιστικές.

Ο Ηρακλής είναι μια σοβαρή και άκρως ανταγωνιστική ομάδα, που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Εμείς δεν έχουμε περιθώρια «στραβοπατήματος» στην έδρα μας, γι’ αυτό και θα επιβάλλουμε το ρυθμό μας από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος να προσθέσουμε τους βαθμούς. Είναι απόλυτα σαφές ότι επιδίωξή μας είναι να βρεθούμε όσο το δυνατό ψηλότερα»

Keywords
Τυχαία Θέματα