Κερδίζει το στοίχημα

Ο φετινός Παναθηναϊκός αποτελεί εξ ορισμού ένα πολύ μεγάλο στοίχημα, απ όποια πλευρά κι αν το κοιτάξει κανείς. Νέα διοίκηση, νέος προπονητής, πολλές μεταγραφές και… η στήριξη του κόσμου αποτελούν μερικά από τα "πράσινα" στοιχήματα της επόμενης σεζόν. Το μεγάλο εν Ελλάδι στοίχημα του τριφυλλιού, όμως, έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται "Βασίλης Καββαδάς".

Από την στιγμή που κανένας παίκτης πρώτης γραμμής δεν έχει μετακομίσει από

το ΟΑΚΑ στο ΣΕΦ (και αντίστοφα) αυτό το καλοκαίρι, οι δύο "αιώνιοι" είχαν να ασχοληθούν σχεδόν αποκλειστικά με τους Έλληνες παίκτες που είναι διαθέσιμοι στο μεταγραφικό "παζάρι". Και ο Καββαδάς είναι ένας από αυτούς.

Ο 21χρονος σέντερ είναι ο παίκτης με τις μεγαλύτερες προοπτικές εξέλιξης στο (εγγύς) μέλλον αφού η αγωνιστική του πρόοδος είναι εντυπωσιακή τα τελευταία χρόνια. Από τα παρκέ της Γ' Εθνικής βρέθηκε στον Πανιώνιο και από εκεί στο… κατώφλι της Εθνικής ομάδας, αφού κλήθηκε φέτος το καλοκαίρι από τον Ηλία Ζούρο "παλεύοντας" μέχρι τέλους για μία θέση στην τελική δωδεκάδα για το Προολυμπιακό τουρνουά.

Όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει το στοίχημα της απόκτησης του Βασίλη Καββαδά αφού, απ' ότι φαίνεται, οι "πράσινοι" θα ανακοινώσουν την μεταγραφή του την προσεχή Δευτέρα (30/07).

Επισημαίνουμε, βεβαίως, πως εν μέσω μεταγραφικής περιόδου όλα τα δεδομένα είναι ρευστά, αλλά, αν όντως, ανακοινωθεί η απόκτησή του από τους Κυπελλούχους Ελλάδος, τότε το τριφύλλι θα έχει κερδίσει μία… εσωτερική "μάχη", πετυχαίνοντας, παράλληλα, και τον σκοπό του. Ήτοι τη δημιουργία μίας ποιοτικής εξάδας Ελλήνων παικτών, η οποία μπορεί να… διευρυνθεί ακόμα περισσότερο εφόσον αποκτηθεί και ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα