Κερδίζει και μπαίνει στο παιχνίδι...

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώριο για νέα απώλεια, υποδεχόμενος σήμερα (19/4, 21:15) στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων την Λαμποράλ Κούτσα, θέλοντας αρχικά να μειώσει την σειρά σε 2-1, και στην συνέχεια να προσπαθήσει την Πέμπτη (21/4) να ισοφαρίσει την σειρά.

Ωστόσο, και μην θέλοντας να προτρέξουμε, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει

να κάνει σήμερα το πρώτο βήμα, απέναντι σε μια ομάδα που δεν έδειξε να είναι καλύτερη του, αλλά στο να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, με αποτέλεσμα να φτάσει στο 2-0, με το δεύτερο παιχνίδι στην “Fernando Buesa Arena” να κρίνεται στην παράταση.

Σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντίδης χρειάζεται μόλις 9 πόντους για να ξεπεράσει στην 5η θέσω των σκόρερ όλων των εποχών της διοργάνωσης τον Μάικ Μπατίστ, ο οποίος έχει 2.496 πόντους, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να ακολουθεί έχοντας 2.487.

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς με την σειρά του, θέλει να αποκλείσει για δεύτερη φορά τον Παναθηναϊκό (έχοντας κάνει το ίδιο το 2006 με την ίδια ομάδα) ενώ έχοντας την άνεση που το δίνει το 2-0, ξεκίνησε τα παιχνίδια μυαλού, και μιλώντας σε ραδιόφωνο της Ισπανίας ανέφερε πως δεν πρόκειται να αγωνιστούν Κοζέρ και Χάνκα. Σίγουρα θα είναι εκτός ο Τόρνικε Σενγκέλια.

Δείτε εδώ το πανόραμα της Ευρωλίγκας

Keywords
Τυχαία Θέματα