Καστρίτης: "Λειτούργησε το αίσθημα της επιβίωσης"

Σε δηλώσεις του μετά την νίκη του Αρκαδικού επί των Τρικάλων, ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στο αίσθημα της επιβίωσης που έπαιξε τον ρόλο του, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

«Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό που κάναμε την πρώτη από τις τρεις νίκες που θέλαμε για τον στόχο μας. Επίσης σημαντικό ήταν πως αντιδράσαμε μετά την ήττα επί του Λαυρίου, κυρίως από ψυχολογικής άποψης. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν από το ξεκίνημα, λειτούργησε και το αίσθημα επιβίωσης και πήραμε τη νίκη. Είχαμε καθαρό μυαλό σε στιγμές που χρειαζόταν και

δεν αφήσαμε τα Τρίκαλα να επανέλθουν στο παιχνίδι. Η νίκη ήρθε, απλά πλέον πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Εκεί εστιάζουμε το βλέμμα μας και προχωράμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας έσπρωξε για ακόμα μια φορά και συνεχίζουμε», δήλωσε ο κόουτς του Αρκαδικού.

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης, πρόσθεσε: «Σήμερα παίζαμε ένα πολύ δύσκολο ματς, τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ και χτυπάει όλα της τα παιχνίδια. Έκαναν μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Εμείς από την άλλη ήμασταν σε κατάσταση συναγερμού. Υπάρχει ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης. Η Τρίπολη αξίζει μια ομάδα στην κορυφαία κατηγορία και θα παλέψουμε. Για ένα ακόμα παιχνίδι ο κόσμος ήταν εξαιρετικός και μας βοήθησε πάρα πολύ. Τους ευχαριστούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα