Καστρίτης: «Ικανοποιημένοι από την προσπάθεια»

Ο Γιάννης Καστρίτης συνεχάρη τον Ολυμπιακό αλλά και τους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, ίσως η πιο δύσκολη μέσα στην σεζόν. Ήταν η μοναδική φορά που δεν παίξαμε 5 εναντίον 5 στην προπόνηση. Είχαμε αρκετούς τραυματίες και αυτό που μας απασχολεί να είναι γρήγορα κοντά μας. Η προσπάθεια των παιδιών

αποκτάει ιδιαίτερη αξία. Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε άμυνα και επίθεση.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθειά τους. Κοιτάμε τώρα το παιχνίδι με τον Κόροιβο. Έχουμε λιγότερες μέρες να προετοιμαστούμε. Θα έχουμε πάλι να αντιμετωπίσουμε κάποιους τραυματισμούς. Αυτό πρέπει να μας συσπειρώσει. Πρέπει να προετοιμαστούμε με μεγάλο κίνητρο, όπως κάναμε σε όλη την σεζόν, ώστε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εύχομαι Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα κι Ευρώπη και να γυρίσουν γρήγορα οι τραυματίες του», δήλωσε ο κόουτς των Τρικάλων.

O Σωτήρης Μανωλόπουλος ανέφερε:

Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στην Ευρωλίγκα θα έπαιζε πολύ δυνατά για να σβήσει την ήττα από την Γαλατά. Ήμασταν πολύ καλοί, ακολουθήσαμε τις οδηγίες. Στο τέλος άνοιξε η διαφορά, αλλά η εμφάνισή μας ήταν πολύ καλή και αξιοπρεπέστατη. Έχουμε ακόμα 4 παιχνίδια, εκ των οποίων τα δύο στην έδρα μας. Προσπαθούμε να βρούμε στόχους και να πάρουμε τα δύο παιχνίδια στην έδρα μας. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα κι Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα