Κάρτερ για Εφές!

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αναζητά λύσεις για την Αναντολού Εφές κι έχει βάλει στο «μάτι» τον Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ του Πανιωνίου, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Σκότι Χόπσον!

Οι Τούρκοι είναι δυσαρεστημένοι με τον Χόπσον, ο οποίος λόγω τραυματισμών έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα από τα τέσσερα παιχνίδια του Top-16 της Ευρωλίγκας (απέναντι στη Μάλαγα) και αναζητούν παίκτη για να πάρει τη θέση του στο ρόστερ, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο πως ο πρώην παίκτης του Κολοσσού ίσως ετοιμάσει βαλίτσες για τον Ερυθρό Αστέρα, απ' όπου έφυγε πρόσφατα ο Σιλμπ...

Ετσι,

ο προπονητής της Εφές, Βαγγέλης Αγγέλου φαίνεται πως έχει στρέψει το βλέμμα του στην αγορά που γνωρίζει καλά: Την ελληνική και σύμφωνα με το «eurohoops.net» έχει στο στόχαστρό του τον Μαρκ Κάρτερ! Ο 29χρονος γκαρντ των Νεοσμυρνιωτών σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι κοντά στο να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη, με τον Πανιώνιο να εισπράττει 100.000 δολάρια προκειμένου να τον αποδεσμεύσει.

Εφόσον η μεταγραφή γίνει πραγματικότητα, ο Κάρτερ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Top-16 από την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα