Κάρι: «Υπάρχει ακόμη δρόμος»

Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς «πέταξαν» εκτός συνέχειας για τα playoffs του ΝΒΑ, τους Λος Άντζελες Κλίπερς και στο Γκόλντεν Στέιτ... σηκώνουν μανίκια. Η ημιτελική σειρά μεταξύ τους, θα ξεκινήσει στην «Oracle Arena» αύριο βράδυ (1/5, 22:30), αλλά με τους Ουόριορς να αγωνίζονται χωρίς τον Στεφ Κάρι. Άπαντες διερωτώνται σε καθημερινή βάση για την κατάσταση του ηγέτη των «Πολεμιστών», καθώς ο τραυματισμός του στο γόνατο τον είχε θέσει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ο ίδιος πάντως,

εμφανίζεται αισιόδοξος πως μπορεί να προλάβει ένα μέρος της σειράς. Παράλληλα, δε δίστασε νε εξάρει τους συμπαίκτες του, για τις «παραστάσεις» που προσέφεραν κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς, από τη στιγμή που τραυματίστηκε.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Νιώθω καλύτερα, αλλά υπάρχει ακόμη δρόμος. Εχω πάντα μια αισιόδοξη ματιά, για όλα τα πράγματα. Ελπίζω να γυρίσω νωρίτερα. Δεν έχω μιλήσει με τους γιατρούς , αλλά οι δύο βδομάδες ήταν απλώς ένα γενικό χρονοδιάγραμμα». «Είναι καλό να έχεις ένα διάλειμμα. Τα παιδιά έκαναν τη δουλειά. Θα μπορούσε να είναι 10 φορές χειρότερος ο τραυματισμός μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα