«Καρφιά» Βεντίστσεφ σε Μπαρτζώκα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, αντικαθιστώντας τον Τσάβι Πασκουάλ ύστερα από οκτώ χρόνια παρουσίας του τελευταίου στον καταλανικό πάγκο. Η εξέλιξη αυτή, κάθε άλλο παρά χαροποίησε τον πρόεδρο της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Αντρέι Βεντίστσεφ, ο οποίος άφησε αιχμές για τον τρόπο, με τον οποίο αποχώρησε ο Έλληνας τεχνικός.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Κράσνονταρ μάλιστα, θέλησε να τονίσει πως την επόμενη σεζόν θα αποδειχθεί πως ο κόουτς Μπαρτζώκας έκανε λανθασμένη επιλογή, με την απόφαση να προπονήσει τους «Μπλαουγκράνα».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Με τον

Γιώργο Μπαρτζώκα πετύχαμε την πρώτη μας συμμετοχή σε Final Four, αλλά πιστεύω πως δεν θα είναι η τελευταία. Στον αθλητισμό οι νίκες δεν είναι προσωπική υπόθεση παικτών ή προπονητή, γι’ αυτό και καταφέραμε να τερματίσουμε στις τρεις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πριν ένα μήνα συμφωνήσαμε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μείνει στην Κράσνονταρ, αλλά όταν η Μπαρτσελόνα τού έκανε την πρόταση, είπε πως το να δουλέψει στην ομάδα αυτή είναι όνειρο ζωής. Ίσως το Κράσνονταρ να μην είναι Βαρκελώνη, αλλά η Λόκο δεν είναι υποδεέστερη σαν ομάδα από την Μπαρτσελόνα. Ελπίζουμε σε ένα χρόνο να το αποδείξουμε και πάλι, όταν συναντηθούμε με την Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα».

Keywords
Τυχαία Θέματα