Καραμαλέγκος: «Αυτή η νίκη είναι η μόνο η αρχή»

Ο Αρκαδικός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τους Μαχητές Δόξας Πευκών με 78-65, με τον Γιάννη Καραμαλέγκο να ηγείται των προσπαθειών της ομάδας του Γιάννη Διαμαντάκου με 19 πόντους και 4 ασίστ. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 22χρονος γκαρντ τόνισε ότι η νίκη ήταν επιτακτική αναφορικά με την συνέχεια, αναφέροντας ότι αυτή η νίκη είναι μόνο η αρχή.

Αναλυτικά είπε:

Για την πρώτη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του: ‘’ Είναι πολύ σημαντική αυτή

η νίκη και είναι η πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα της Α2. Παλεύουμε αρκετές ημέρες για την νίκη αυτή και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Σήμερα μπορούμε να χαρούμε όμως από αύριο θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Όσο για την συνολική απόδοση της ομάδας και την καλή εμφάνιση όλοι ξέραμε πόσο καθοριστικό παιχνίδι ήταν αυτό και πόσο χρειαζόμασταν το θετικό αποτέλεσμα και δείξαμε ο καθένας στον τομέα του πόσο θέλαμε αυτό το ροζ φύλλο αγώνα και τα δώσαμε όλα για την νίκη και την ομάδα’’.

Για το πάθος και την ενέργεια που βγήκε στο παρκέ από την ομάδα του: ‘’Μέρα με την μέρα γνωριζόμαστε, δουλεύουμε και βελτιωνόμαστε και ακολουθούμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας. Το πλάνο του παιχνιδιού μας ήταν να μην τους δώσουμε το δικαίωμα να τρέξουν γιατί είναι μία ομάδα που τις αρέσει να πηγαίνει σε run end gun παιχνίδι και τα καταφέραμε. Από και πέρα η ενέργεια και ο ενθουσιασμός στο παιχνίδι μας προέρχονται από την προπόνηση, από τον χρόνο που περνάμε μαζί και αυτό ήταν κάτι που βγήκε και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη’’.

Για την συνέχεια: ‘’ Αυτή η νίκη είναι η αρχή. Θα χαρούμε για λίγο και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Έρχονται πολύ σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια με ομάδες οι οποίες κοιτάνε την άνοδο έχοντας παίχτες και προπονητές πολύ υψηλού επιπέδου. Ψυχολογικά είμαστε καλύτερα γιατί είχαμε τρεις συνεχόμενες ήττες με κυριότερη την προηγούμενη στην Λάρισα με την εικόνα μας να μην είναι αυτή που θα θέλαμε. Πλέον με ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι και πιστεύω σε μία καλύτερη συνέχεια κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά προσπαθώντας πάντα για την νίκη και να δίνουμε χαρές στον κόσμο μας’’.

Keywords
Τυχαία Θέματα