"Καλύτεροι σε όλους τους τομείς"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη λέγοντας πως ο "δικέφαλος" ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήριά του στους οπαδούς του Άρη για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

"Συγχαρητήρια στους

παίκτες μου. Αντεπεξήλθαν στις δυσκολίες αυτής της έδρας και του παιχνιδιού. Ο Άρης ξέραμε ότι θα είναι καλός. Το πρόβλημα για εμάς ήταν μεγάλο και θα ήταν διαφορετικό αν παίζαμε αργότερα γιατί θα γνωριζόμασταν καλύτερα. Είχαμε αποφασιστικότητα. Είχαμε 15 ασίστ έναντι 4 του Άρη, ενώ είχαμε και περισσότερα ριμπάουντ. Στους περισσότερους τομείς ήμασταν καλύτεροι και είχαμε αυτό που πρέπει.

Κάναμε κάποια λάθη στο τέλος και παραλίγο να χάσουμε τον αγώνα. Βάλαμε σημαντικά σουτ και κερδίσαμε. Θέλουμε να βλέπουμε γεμάτα γήπεδα και πραγματικά ο κόσμος του Άρη ήταν συγκλονιστικός και έδωσε μεγάλο παλμό στο παιχνίδι" είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που έπαιζε σκληρά. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά, στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα, βάλαμε σημαντικά καλάθια και πήραμε μια σημαντική νίκη. Γιορτάζουμε σήμερα και από αύριο σκληρή δουλειά. Είμαστε η ίδια ομάδα, οι ίδιοι παίκτες και θέλω να πω ότι μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος της φανέλας" πρόσθεσε ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος σε ερωτήσεις που δέχτηκε είπε:

Για τη σύγκριση με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο: "Παίξαμε καλά, παίξαμε σωστά, μου βγήκαν οι φάσεις και είχα και εγώ κάποιους πόντους. Το οφείλω στον Χαραλαμπίδη, τον Κούπερ και τον Τσόχλα που με βοήθησαν πάρα πολύ. Ο Λάζαρος έχει το παιχνίδι του και εγώ το δικό μου".

Για το τι ειπωθηκε στο ημίχρονο: "Μας είπε ότι δεν είναι αυτό που βλέπω στην προπόνηση, βγάλτε το και πάμε να πάρουμε το ματς. Η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα