Καινοτόμος συνεργασία των Μπρούκλιν Νετς με εταιρεία Software

Η ομάδα από το Brooklyn προχώρησε σε μια ιδιαίτερα επικερδή συμφωνία με την εταιρεία λογισμικού Infor.

Η συγκεκριμένη εταιρεία τοποθετείται στον χώρο της δημιουργίας λογισμικών (τύπου cloud) για επιχειρήσεις και μεγάλους οργανισμούς. Μια εταιρεία που αρχικά επικεντρώθηκε στο λογισμικό χρηματοπιστωτικών συστημάτων και προγραμματισμού επιχειρησιακών πόρων στοχεύοντας

στην πρόοδο και την τεχνολογία αριθμεί 90.000 πελάτες παγκοσμίως. Η διοίκηση των Νετς λοιπόν αποφάσισε να παραχωρήσει ένα “κομμάτι” της φανέλας (δεξιά πάνω) ώστε η εταιρεία Infor να τοποθετήσει το patch (ραμμένο logo) της.

Το ποσό του πιλοτικού προγράμματος συνεργασίας αγγίζει τα 8 εκ. για τρία χρόνια. Παρόλα αυτά οι όροι κρατήθηκαν μυστικοί και δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Η Infor επιπλέον θα παρέχει στην ομάδα των Νετς στατιστικά, analytics, την τεχνολογία της στις επιχειρηματικές ιδιότητές της ομάδας, καινοτόμες πρωτοβουλίες για τους φίλους της, και τις επιδόσεις των παιχτών.

“Η εταιρεία Infor θα είναι μια βασική μονάδα/”αρτηρία” της ομάδας μας που θα συνδέει την επιχειρηματικότητα με το μπάσκετ” δήλωσε ο σύμβουλος του Brooklyn Sports and Entertainment Brett Yorkmark.

Η Infor, ενημερωτικά ανταγωνίζεται μεγάλους κολοσσούς της τεχνολογίας των επιχειρήσεων όπως την SAP και την Oracle. Τον Νοέμβριο, η αξία της Infor ανέρχονταν στα 10 δις, δεχόμενη και μια επένδυση που ξεπερνάει τα 2 δις από την Koch Industries! Αυτό είναι το πρώτο της μεγάλο βήμα να μπει στον χώρο του αθλητισμού της Αμερικής, αν και υποστηρίζεται από την Scuderia Ferrari Formula-1 racing team, από την ομάδα ράγκμπι BNZ Crusaders και έχει το όνομα της στο Barclays Center.

Ο Πρόεδρος της Infor Stephan Scholl δήλωσε:
“Αυτή η συνεργασία δεν είναι μια απλή χορηγία. Θα βοηθήσουμε τους Νετς να κερδίσουν περισσότερα παιχνίδια με τον όνομά μας στην φανέλα. Είναι μια ευχάριστη είδηση για εμάς και τους πελάτες μας!”

Την φετινή σεζόν βέβαια, οι Νετς βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, κατέχοντας το χειρότερο ρεκόρ στο NBA, και ήδη ο ιδιοκτήτης της ομάδας Mikhail Prokorov σκέφτεται έντονα το rebuilding. Στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο το λογότυπο της Infor θα βρίσκεται στην οθόνη μέσα στο Barclays Center, στο προπονητικό γήπεδο, σε τηλεοπτικές εκπομπές (σχετικές φαντάζομαι με τους Νετς), καθώς και στο app και στο site της ομάδας.

Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε πως οι Νετς είναι η τέταρτη μόλις ομάδα στο NBA που θα τοποθετήσει “patch”(ραμμένο λόγκο εταιρείας) στην φανέλα της. Μία άλλη ομάδα είναι και οι Μπόστον Σέλτικς που συμφώνησαν με την General Electrics (θα περιλαμβάνονται υπηρεσίες δεδομένων και αναλυτικών στοιχείων).

Keywords
Τυχαία Θέματα