Ίβκοβιτς: «Μαγνητική για Σάριτς και Ερτέλ»

Με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο Top-16 η Αναντολού Εφές, τον οποίο φιλοξενεί αύριο (7/4, 20:30), σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς οι Τούρκοι έχουν αποκλειστεί από τα πλέι οφς. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό ώστε να κλείσει με νίκη την φετινή της παρουσία στην Ευρωλίγκα, ενώ αναφέρθηκε και στην μαγνητική που θα κάνουν οι Σάρτις και Ερτέλ που είναι τραυματίες:

«Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είναι το τελευταίο παιχνίδι μας φέτος στην Euroleague.

Το γεγονός ότι δεν καταφέραμε, τελικά, να προκριθούμε στα πλέι οφ της διοργάνωσης δεν ήταν στους... στόχους μας στης αρχές της σεζόν. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό. Σε ό,τι αφορά τον αντίπαλό μας, έκανε τρεις προσθήκες μέσα στη χρονιά (σ.σ. Ουίλιαμς, Χάντερ, Χέινς) κι έχει βρει χημεία. Επίσης, μετράει πέντε νίκες και μια ήττα στον β' γύρο του Top-16. Στο μεταξύ, περιμένουμε την ενημέρωση από το ιατρικό τιμ για την κατάσταση των Σάριτς και Ερτέλ που είναι τραυματίες. Θα κάνουν και οι δυο μαγνητική».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Φουρκάν Κορκμάζ: «Έχουμε μπροστά μας το τελευταίο παιχνίδι μας στη διοργάνωση. Θέλουμε να κερδίσουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας που μας στηρίζουν από το ξεκίνημα. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. Γνωρίζουμε καλά τον Παναθηναϊκό. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να εστιάσουμε στο παιχνίδι και να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση. Επίσης, οδεύουμε προς το τέλος της κανονικής περιόδου στην Τουρκία. Πρέπει να τερματίσουμε στην πρώτη θέση της κατάταξης και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα