Ιστορική πρεμιέρα για την Νέα Κηφισιά

Ο αρχηγός της Νέας Κηφισιάς Μενουδάκης Δημήτρης και ο πολύ έμπειρος Δημήτρης Τσαλδάρης μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Κηφισιάς για την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος και το εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στα Τρίκαλα.

Μενουδάκος Δημήτρης : «Νιώθω πολύ περήφανος»

Ιστορία ετοιμάζεται να γράψει ο Δημήτρης Μενουδάκος στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τα Τρίκαλα. Ο αρχηγός της Νέας Κηφισιάς είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία

του ελληνικού μπάσκετ που έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες, από την τελευταία έως την κορυφαία του αθλήματος (από Δ’ ΕΣΚΑ μέχρι Α1) με την φανέλα της ίδιας ομάδας.

Ο Δημήτρης Μενουδάκος μίλησε για το ρεκόρ του αλλά και για τον αγώνα της πρεμιέρας με τα Τρίκαλα

Δημήτρη μια ιστορική πρεμιέρα για την ΑΕΝΚ καθώς το ματς στα Τρίκαλα είναι το πρώτο στην Α1 στην ιστορία του συλλόγου…

«Ιστορική πρεμιέρα για την Νέα Κηφισιά καθώς την περιμένουμε πάρα πολύ καιρό και έφτασε η ώρα να πατήσουμε και εμείς σαν ομάδα τα παρκέ της Α1 ύστερα από μια μεγάλη πορεία που είχε αυτή η ομάδα. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στα Τρίκαλα και ελπίζουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί την φετινή μας πορεία στην Α1».

Φαντάζομαι ότι το φετινό παιχνίδι με τα Τρίκαλα δεν εχει καμία σχέση με τα δύο περσινά ματς των δύο ομάδων στην Α1 καθώς πρόκειται για μια καινούργια ομάδα με νέους παίκτες

Βέβαια και θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι και ας έχουν μεσολαβήσει μόνο λίγοι μήνες. Αν εμείς έχουμε κρατήσει έναν κορμό 6-7 ελλήνων από πέρσι έχουμε αλλάξει πάρα πολύ από πέρσι με τις μεταγραφές που κάναμε πόσο μάλλον τα Τρίκαλα που εκτός του Φούντα άλλαξαν όλη την ομάδα που τους ανέβασε, οπότε μιλάμε για μια εντελώς καινούργια ομάδα και σίγουρα δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις με τα περσινά ματς.

Δημήτρη είσαι έτοιμος να γράψεις ιστορία στο ματς του Σαββάτου καθώς έχεις το μοναδικό προνόμιο να έχεις αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ με την ίδια ομάδα. Πως νιώθεις για αυτό;

Είναι κάτι το οποίο το θεωρώ παράσημο για την πορεία μου και είναι και κάτι που θα μείνει όταν αποχωρήσω από το μπάσκετ ότι δηλαδή έχω παίξει με την ΑΕΝΚ από την Δ’ ΕΣΚΑ και τα ανοιχτά γήπεδα που παίζαμε στο ξεκίνημα, μέχρι την Α1. Νιώθω πολύ περήφανος και ελπίζω να τα καταφέρω προσωπικά και σε αυτή την κατηγορία όπως και τα προηγούμενα χρόνια και να συνεχίσω να αγωνίζομαι με την ομάδα αυτή για το καλύτερο δυνατό.

Τσαλδάρης Δημήτρης: «Δύσκολη πρεμιέρα σε δύσκολη έδρα»

Δημήτρη μια δύσκολη πρεμιέρα στα Τρίκαλα απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εσάς…

«Δύσκολη πρεμιέρα στα Τρίκαλα, έχουμε συνηθίσει να λέμε κάθε αρχή και δύσκολη πόσο μάλλον όταν αγωνίζεσαι σε μια καυτή έδρα. Έχουμε ξαναπαίξει ξέρουμε πως είναι να παίζεις στα Τρίκαλα σε ένα γεμάτο γήπεδο. Σε ότι αφορά το παιχνίδι εμείς ακόμα δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε , όμως νομίζω ότι δουλεύουμε καλά και βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε μέσα στο γήπεδο όλα όσα δουλεύουμε με τον προπονητή μας από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας ώστε να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε μια καλή αρχή»

Το παιχνίδι σίγουρα θα διαφέρει πάρα πολύ από τα περσινά των δύο ομάδων. Τα Τρίκαλα είναι μια καινούργια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες. Σας τρομάζει λίγο αυτό το «άγνωστο» που θα αντιμετωπίσετε;

«Το περσινό παιχνίδι ήταν τελείως διαφορετικό αν και ήταν σπουδαίο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούσαν και τελικά ανέβηκαν. Στο φετινό θα έχουμε πολλούς καινούργιους παίκτες και σε εμάς αλλά και στα Τρίκαλα. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα από την ομάδα των Τρικάλων και είναι και το άγνωστο στοιχείο το οποίο είναι υπέρ των Τρικάλων γιατί είναι το στοιχείο του αιφνιδιασμού.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα