Ισπανία: Η Μπαρτσελόνα σε κρίση, αρνητικός ο Θανάσης (pics)

Επιστροφή στα... ανεπιτυχή αποτελέσματα για την Μπαρτσελόνα, που ηττήθηκε εντός έδρας με 76-68 από την Μπιλμπάο για την 20η αγωνιστική της Liga Endesa.

Για τους νικητές ο Άλεξ Μουμπρού είχε 17 πόντους. Ο Σάσα Βεζένκοφ με 20 πόντους ξεχώρισε από τους Καταλανούς ενώ ο Στράτος Περπέρογλου είχε 2 πόντους (1/4 σουτ), 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 15'20'' συμμετοχής.

Εκτός από την ήττα η Μπαρτσελόνα έχει να αντιμετωπίσει και νέο τραυματισμό, με τον Τζάστιν Ντόελμαν να μένει εκτός για 10 μέρες. Συγκεκριμένα

ο άσος των «Μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην κνήμη του δεξιού του ποδιού. Ως εκ τούτου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στο πολύ σημαντικό ματς με την Γαλατάσαραϊ για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η ενημέρωση των Καταλανών:

@J_Doellman , baja ante el @CDBILBAOBASKET. Tiene una lesión de grado I en el sóleo de la pierna derecha y estará unos 10 días de baja pic.twitter.com/fCF5G0rSOZ

FCB Basket (@FCBbasket) 5 Φεβρουαρίου 2017

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, με την Ανδόρα να ηττάται εντός έδρας με 91-82 από την Μπασκόνια. Ο Έλληνας άσος είχε 3 πόντους (0/2 δίποντα, 0/1 τρίποντο), 4 ριμπάουντ και 1 λάθος σε 17'37'' ενώ για τους νικητές, Σέιν Λάρκιν και Αντρέα Μπαρνιάνι είχαν από 21 πόντους.

El @Baskonia, primer equipo en ganar en Andorra esta temporada (82-91).
Larkin y Bargnani, brillantes.#LigaEndesa pic.twitter.com/XE1B6bnYzW

Liga Endesa (@LigaEndesa) 5 Φεβρουαρίου 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα