Ίκαρος - Ολυμπιακός 53-97

Στην Ευρωλίγκα μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά, αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν συναντά ιδιαίτερες δυσκολίες, αφού η διαφορά δυναμικότητας με τις υπόλοιπες ομάδες είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Ο λόγος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Ικάρου Καλλιθέας εκτός έδρας με 97-53 και να διατηρήσει το αήττητο εντός των συνόρων.

Ουσιαστικά, το παιχνίδι τελείωσε πριν καν αρχίσει αφού οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν φουριόζοι στα πρώτα λεπτά του αγώνα με αποτέλεσμα να προηγηθούν με συνοπτικές

διαδικασίες με 17-0 στο 5ο λεπτό βάζοντας από πολύ νωρίς τις βάσεις για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Οι γηπεδούχοι άργησαν πολύ μέχρι να πετύχουν το πρώτο τους καλάθι εντός παιδιάς (7ο λεπτό) διά χειρός Φαγιέ, κάτι που δεν τους επέτρεψε να παραμείνουν κοντά στο σκορ.

Το +20 (9-29) του πρώτου δεκαλέπτου καθιστούσε απαγορευτική κάθε ελπίδα ανατροπής για τον Ίκαρο, ο οποίος στη συνέχεια προσπάθησε να μειώσει τη διαφορά, αλλά παρά το γεγονός πως περιόρισε την επιθετική παραγωγικότητα του Ολυμπιακού, δεν μπόρεσε να πλησιάσει στο σκορ μέχρι το τέλος του πρώτο ημιχρόνου (21-52).

Η επανάληψη δεν είχε καμία ουσιαστική σημασία, αφού το μόνο που παρέμενε άγνωστο ήταν η τελική διαφορά της επικράτησης των Πειραιωτών. Εν τέλει, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε το ροζ φύλλο αγώνα κερδίζοντας στο κλειστό της Γλυφάδας με 97-53, με τον προπονητή των "ερυθρολεύκων" να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής μεταξύ των παικτών του.

Διαιτητές: Σταματόπουλος - Πουρσανίδης - Αναστόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 9-29, 21-52, 32-68, 53-97.
ΙΚΑΡΟΣ (Πρίφτης): Στρναντ, Λαρεντζάκης 12 (2), Κυρίτσης 19 (1), Ουάιατ 7, Στέβοβιτς 2, Φαγιέ 3 (1), Γκίμπσον 2, Γιαννακίδης, Αγαδάκος 2, Μήτσιαλος 4, Σύμτσακ 2.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χάινς 11, Λο 7 (1), Άντιτς 13 (2), Σπανούλης 7, Περπέρογλου 7 (1), Σλούκας 9 (1), Μαυροειδής 6, Γκετσεβίτσιους 10 (2), Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 10 (2), Μάντζαρης 8 (2), Κατσίβελης.

Keywords
Τυχαία Θέματα