Η συνύπαρξη μπάσκετ-ποδοσφαίρου με φόντο το Final-4! (vid, pics)

Μία μέρα πριν τη μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι στο Μιλάνο για το Top-16, Τζέιμς Γκιστ και Γιόνας Ματσιούλις βρέθηκαν την Τετάρτη (26/2) σε μία από τις πλέον φημισμένες τοποθεσίες στο Μιλάνο συμμετέχοντας σε εκδήλωση-προώθηση ενόψει του Final-4 που θα διεξαχθεί τον Μάιο στην πρωτεύουσα της μόδας…

Οι δύο «πράσινοι» άσοι ήταν παρόντες στην Piazza Città di Lombardia, την μεγαλύτερη καλυμμένη πλατεία της Ευρώπης

(σ.σ. η εκδήλωση ήταν να γίνει στην Piazza Duomo, αλλά η βροχή δεν το επέτρεψε) μαζί με τον Σι Τζέι Γουάλας και τον Ντέιβιντ Μος, αλλά και τους ποδοσφαιρικούς θρύλους της Μίλαν (Ντανιέλε Μασάρο, Στέφανο Εράνιο) και της Ιντερ (Φραντσέσκο Τόλντο, Ρικάρντο Φέρι), όπου υπό το βλέμμα του αντιπροέδρου των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι, έδωσαν μπασκετικό σόου!

Οι μπασκετμπολίστες έμαθαν τα μυστικά του αθλήματος με την πορτοκαλί μπάλα στους ποδοσφαιρικούς θρύλους, οι οποίοι φόρεσαν φανέλες της Αρμάνι και του Παναθηναϊκού (σ.σ. ο Μασάρο φόρεσε αυτή του Παναθηναϊκού) και διασκέδασαν όπως και ο κόσμος που βρέθηκε εκεί, με δύο νεαρούς να κερδίζουν από κλήρωση δύο φανέλες των ομάδων υπογεγραμμένες από όλους τους παίκτες.

Πάντως, με… δώρα έφυγαν και οι «πράσινοι», καθώς ο Γκιστ πήρε μια φανέλα του Χαβιέ Ζανέτι της Ιντερ και ο Ματσιούλις του Μιλίτο.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Γκιστ εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία που είναι συμμετοχή σε Final-4 και κατάκτηση της Ευρωλίγκας: «Δεν έχω καταφέρει να ζήσω την εμπειρία σε προσωπικό επίπεδο, αλλά οπωσδήποτε αποτελεί στόχο μου. Αγωνίζομαι δίπλα σ' αρκετούς συμπαίκτες με συμμετοχή σε Final-4. Είναι ένα σπουδαίο συναίσθημα να φτάσεις μέχρι το Final-4 και να κερδίσεις κι ένα Ευρωπαϊκό».

Keywords
Τυχαία Θέματα