Η «πράσινη» «Οδύσσεια» συνεχίζεται...

Με αεροπλάνα και βαπόρια... Κάπως έτσι κυλούν οι τελευταίες εβδομάδες στον Παναθηναϊκό καθώς στο «πράσινο» στρατόπεδο θα πρέπει να έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα... όπου γης και πατρίς. Αυτό το γεγονός μνημόνευσε και ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από την Λοκομοτίβ Κουμπάν στα «Δυο Αοράκια» που μετά την Λευκωσία και το «Τάσσος Παπαδόπουλος» αποτέλεσαν την έδρα των «πρασίνων» στην Ευρωλίγκα.

Έτσι, ως τώρα το «τριφύλλι» έχει αγωνιστεί στη φυσική έδρα του μόνο δυο φορές, απέναντι στον Πανελευσινιακό και τον ΚΑΟΔ

για το πρωτάθλημα της Α1. Τα άλλα επτά ματς, τα έχουν δώσει μακριά από το ΟΑΚΑ και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο - ΠΑΟ 52-83), στο ΣΕΦ (ΟΣΦΠ - ΠΑΟ 55-45), στο Βίλνιους (Λιέτουβος - ΠΑΟ 84-83, κ.α. 74-74), στα Τρίκαλα (Τρίκαλα - ΠΑΟ 68-88), στη Λευκωσία (ΠΑΟ - Λαμποράλ Κούτσα 95-74) στο Βελιγράδι (Ερυθρός Αστέρας - ΠΑΟ 86-90, κ.α. 74-74) και στο Ηράκλειο (ΠΑΟ - Λοκομοτίβ Κούμπαν 69-72) με απολογισμό τέσσερις νίκες και τρεις ήττες.

Ενδεικτικό της «πράσινης» ταλαιπωρίας είναι ότι αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ που έγινε την περασμένη Τρίτη (5/11) για το ελληνικό πρωτάθλημα, ταξίδεψαν το ίδιο βράδυ με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης όπου εξέτισαν τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής τους μακριά από το ΟΑΚΑ. Και ακολουθεί (10/11, 21.30) η αναμέτρηση με τη νεοφώτιστη Νέα Κηφισιά στο γειτονικό βέβαια «Ζηρίνειο», ενώ οι «πράσινοι» έχουν ξανά ταξίδι, καθώς θα μεταβούν στο Τελ Αβίβ για την ευρωπαϊκή συνάντηση (14/11) με την Μακάμπι.

Αυτό είχε και ο Αργύρης Πεδουλάκης στις δηλώσεις του πριν από το ματς με την Λοκομοτίβ χαριτολογώντας ότι ο Παναθηναϊκός έχει δώσει περισσότερα παιχνίδια στην Κρήτη παρά στην έδρα του εννοώντας τα παιχνίδια στο Ρέθυμνο για το τουρνούα «Π.Οικονομάκης» και την αναμέτρηση με τον ΑΓΟΡ για το Κύπελλο Ελλάδας:

«Στην ουσία φέτος έχουμε παίξει περισσότερα ματς στην Κρήτη παρά στο ΟΑΚΑ. Η αλήθεια είναι πως όλοι στο τμήμα είναι άκρως καταπονημένοι από τα συνεχόμενα ταξίδια. Πολλοί παίκτες έχουν ενοχλήσεις στα πόδια από τις δεκάδες ώρες πτήσεις. Τα 80 ματς που δίνουν οι ομάδες αυτού του επιπέδου μέσα σε μια σεζόν είναι πάρα πολλά. Αν προσθέσουμε και αυτά των Εθνικών Ομάδων, τότε μιλάμε για τα πιο πολλά παιχνίδια σε όλα τα σπορ».

Keywords
Τυχαία Θέματα