Η καταξίωση του Α.Ο. Αγρινίου

Η επιβλητική εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Πιερικό / Αρχέλαο Κατερίνης αποτελεί άλλη μια τρανή απόδειξη πως ο Α.Ο. Αγρινίου όχι απλά πατάει γερά στα πόδια του, αλλά ανήκει πλέον στις σταθερές αξίες της Β' Εθνικής στον όμιλο του Βορρά.

Ο Χρήστος Μυριούνης ανέλαβε πέρυσι τις τύχες της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας και οι περισσότεροι πίστευαν πως θα αποτελέσει εύκολη "λεία" και θα αποχαιρετήσει πρόωρα την κατηγορία. Μόνο αυτό δεν έγινε!

Με σκληρή δουλειά και πάθος απ' όλους, ήρθε μια εξαιρετική

πορεία, με αποκορύφωμα τη σπουδαία επικράτηση επί του Αιόλου Αστακού (σ.σ. η μοναδική ομάδα που τον νίκησε πέρυσι) και άπαντες άρχισαν να ονειρεύονται.

Φέτος, είναι η χρονιά της καθιέρωσης σε αυτή την απαιτητική κατηγορία και το φιλόδοξο σωματείο του Αγρινίου περνάει με επιτυχία το νέο, δύσκολο και αρκετά επίπονο τεστ.

Ο Μυριούνης κερδίζει το στοίχημα και οι διοικούντες δικαιώνονται για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και την πολύ μεγάλη τους προσπάθεια για ανεύρεση οικονομικών πόρων στις δύσκολες εποχές που υπάρχουν.

Το ρεκόρ 11-9 είναι ικανοποιητικό και μπορεί να ήρθαν ορισμένες "λάθος" ήττες, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις σπουδαίες υπερβάσεις που έχουν γίνει και δεν μπορούν να διαγραφτούν τόσο εύκολα.

Keywords
Τυχαία Θέματα