Η φιλανθρωπική πρόκληση του κουβά με τον πάγο στο ΝΒΑ!

Η φιλανθρωπική δράση του ΝΒΑ είναι μεγάλη και γνωστή. Και τα μέλη του την απολαμβάνουν ότι τους δίνει και την ευκαιρία για κάτι σαν το... «τα παιδία παίζει»! Εδώ και δύο εβδομάδες έχει ξεκινήσει η καμπάνια «ALS Ice Bucket Challenge», που αφορά την ευαισθητοποίηση του της νόσου ALS, της αμυοτροφικής πλευρικής σκλήρυνσης, που περισσότερο γνωστή ως νόσος του Lou Gehrig. Κάθε ένας πρέπει να «λουστεί» με έναν

κουβά γεμάτο πάγο και στη συνέχεια να προκαλέσει άλλους να κάνουν το ίδιο. Η αμερικανική Λίγκα συνεχίζει να βοηθά την καμπάνια, η οποίας από τις 29 Ιουλίου έχει συγκεντρώσει 4εκατ.δολ. σε δωρεές, αριθμός που έχει «εκτοξευθεί» από τα περσινά έσοδα του 1,2εκατ.! Εκτός από τους παίκτες, και πολλοί παράγοντες και προπονητές έχουν συμμετάσχει στην εκστρατεία, όπως ο κόουτς των Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς, αλλά και ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ!!!

Μέλη της Εθνικής Η.Π.Α. που προετοιμάζεται για το Μουντομπάσκετ δέχτηκαν την πρόκληση, όπως και σταρ σαν τους Κέβιν Ντουράντ και Ράσελ Ουέστμπρουκ! Σε αυτό τον σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης τα «μπουγέλα» πολλών παικτών, αλλά και μία ξεχωριστή αποδοχή από τον... Σακίλ Ο'Νιλ και την μασκότ των Χοκς!

Keywords
Τυχαία Θέματα