Η "ερυθρόλευκη"... συμμορία των 13 στην Αμαλιάδα

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην Αμαλιάδα, για την αναμέτρηση του με τον Κόροιβο και τα προβλήματα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο δεν λείπουν. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τον προσβεβλημένο από ίωση Ματ Λοτζέσκι, το Βασίλη Μουράτο που υποφέρει από γαστρεντερίτιδα, το γνωστό τραυματία Πάτρικ Γιανγκ, καθώς και τον πρόσφατα χειρουργημένο Βασίλη Τολιόπουλου.

Οι υπόλοιποι, δεκατρείς, παίκτες των «ερυθρολεύκων»

αναχώρησαν για την Αμαλιάδα νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (20/02), μετά την ολοκλήρωση του ομαδικού προγράμματος στο ΣΕΦ, προκειμένου να φθάσουν έγκαιρα στον τελικό προορισμό τους, ξεπερνώντας και τα μπλόκα των αγροτών.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει Κόροιβου αποτελείται από τους εξής παίκτες: Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, Οθέλο Χάντερ, Ιωάννης Παπαπέτρου, Βασίλης Σπανούλης, Ντι Τζέι Στρόμπερι, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γιώργος Πρίντεζης, Δημήτρης Αγραβάνης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Ντάνιελ Χάκετ, Κώστας Παπανικολάου και Γιάννης Αθηναίου. Ένας εξ αυτών θα «κοπεί» από τον προπονητή του, λίγο πριν από την έναρξη του ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα