Η ΕΚΟ στο πλευρό των πρωταθλητών
Ο πρωταθλητής του TAE KWON DO και σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, Αλέξανδρος Νικολαϊδης και η αθλήτρια του Μαραθωνίου, Κωνσταντίνα Κεφαλά θα προσπαθήσουν να δώσουν και πάλι στιγμές χαράς στους Έλληνες φιλάθλους σε λίγες ημέρες στην αγγλική πρωτεύουσα.
Η ΕΚΟ αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν για να είναι έτοιμοι εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων τους χρηματοδοτεί, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει όσο μπορεί στην καλύτερη προετοιμασία τους.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ, κ. Ψυχογιός, αναφερόμενος στην χορηγία της πετρελαϊκής εταιρίας προς τους δύο Έλληνες αθλητές δήλωσε: "Θεωρώ πως είναι υποχρέωση της ΕΚΟ αλλά και κάθε μεγάλης ελληνικής εταιρίας να στηρίξει αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται σκληρά και, με ελάχιστους πόρους συναγωνίζονται επάξια μεγάλα ονόματα του χώρου. Η Ελλάδα έχει πολλά τέτοια ταλέντα και είναι καθήκον μας να σταθούμε πλάι τους. Είμαστε εθνικά υπερήφανοι που υποστηρίζουμε τους πρωταθλητές μας, Αλέξανδρο Νικολαΐδη και Κωνσταντίνα Κεφαλά"!
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Basket Blog
- Τελευταία Νέα Basket Blog
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Στην ΕΤ3 το Ελλάδα-Νιγηρία
- Παπαϊωάννου: «Όλοι για έναν μεγάλο Φωκικό»
- Η Sarah Jessica Parker πριν την… Carrie (photos)
- Αλαφούζος εφ' όλης της ύλης
- Ανακοινώθηκε ο Σισοκό από τη Βόλφσμπουργκ
- Κοντά σε Όμιτς η Παρτιζάν!
- Έντεροσν: Όνειρο η Λάτσιο
- Με Κορωνιό δίπλα του…
- Αλαφούζος για όλους και για όλα