Η «ατιμώρητη» άσεμνη χειρονομία του Καβαλιάουσκας σε διαιτητή (vid)

Η Λιέτουβος Ρίτας κατάφερε να επιστρέψει από το 0-2 που βρέθηκε πίσω από την Νεπτούνας, και μετά την ισοφάριση της σε 2-2 μετά το 74-73 στην Κλαπέιντα, θα έχει την ευκαιρία στο Βίλνιους να πάρει τη νίκη πρόκριση και να συναντήσει την Ζαλγκίρις στον τελικό, η οποία μετά το άνετο 3-0 επί της Γιούβεντους περιμένει.

Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει τι θα πράξουν οι αρχές με τον 32χρονο σέντερ, Αντάνας Καβαλιάουσκας, ο οποίος σε μια απόφαση των διαιτητών να τον χρεώσουν με βήματα, απάντησε με μια άσεμνη χειρονομία προς τον έναν από αυτούς (τον διαιτητή Γκίτις), χωρίς ωστόσο να δεχθεί

ούτε παρατήρηση, όπως θα δείτε και στο video. Ο Καβαλιάουσκας έχει αγωνιστεί και στην Ελλάδα με Πανιώνιο (2008-09) και Καβάλα (2009-10), ενώ είναι και διεθνής.

Ο προπονητής της Νεπτούντας, Νταίνιους Αντομάιτις ζήτησε την τιμωρία του, ενώ στην Βαλτική χώρα το γεγονός έχει προκαλέσει σάλο, με τις κατηγορίες να βαραίνουν τους διαιτητές, ενώ επανέρχεται και το θέμα με τους ξένους διαιτητές στα παιχνίδια των πλέι οφς. Πάντως το πόρισμα προκαλεί τις δικές του εύλογες απορίες, λέγοντας πως ο διεθνής σέντερ δείχνοντας το ένα δάχτυλο...εννοούσε τον έναν διαιτητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα