Η απάντηση της Νέας Ιωνίας

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι στην Νέα Φιλαδέλφεια, με την ΦΕΑ να αναφέρει βιαιοπραγία του προπονητή της Νέας Ιωνίας, Σπύρου Σαμόλη, προς τον γενικό της αρχηγό, Διονύση Φαναρτζή. Η απάντηση της Νέας Ιωνίας, δεν άργησε να έρθει και η άποψή της διαφέρει, ως προς την πρόκληση του συγκεκριμένου επεισοδίου.

Σε συνομολία που είχε στέλεχος της διοίκησης της ομάδας με το Basketblog.gr,

μας ξεκαθάρισε πως στην Νέα Ιωνία δεν αρνούνται τις γροθιές εκατέρωθεν, εστιάζοντας όμως στην προκλητική, σύμφωνα με τους ίδιους, συμπεριφορά του κυρίου Φαναρτζή. Με το πέρας του αγώνα, λοιπόν, κι ενώ οι παίκτες της Νέας Ιωνίας συγκεντρώθηκαν για το καθιερωμένο «ζντο», ο κύριος Σαμόλης καθόταν μόνος στον πάγκο, όπως πράττει σε κάθε αγώνα. Εκεί έσπευσε ο κύριος Φαναρτζής, ο οποίος κατά τα λεγόμενα των φιλοξενουμένων, «εκτόξευσε» βαρείς ύβρεις και χαρακτηρισμούς εναντίον του κόουτς της Νέας Ιωνίας.

Λίγο αργότερα, η κατάσταση θα ερχόταν στα άκρα, όταν ο κύριος Φαναρτζής έκανε υβριστική αναφορά προς συγγενικό πρόσωπο του κυρίου Σαμόλη, με τον τελευταίο να «εκρήγνυται» και τους δύο να έρχονται στα χέρια. Αμφότεροι, αναμένεται να καταθέσουν μηνύσεις μεταξύ τους, έχοντας οδηγηθεί επ' αυτοφόρω στο αστυνομικό τμήμα.

Για να ενισχύσουν τα επιχειρήματά τους, οι άνθρωποι της Νέας Ιωνίας προσθέτουν πως ο κύριος Φαναρτζής είχε αποβληθεί στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, για ανάμορστη συμπεριφορά από τους διαιτητές, με ανάλογους χαρακτηρισμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα