Η El Mundo «επαναφέρει» Βεζένκοφ σε Άρη

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, πως ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ δεν έχει θέση στα άμεσα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα, στο «λυκαυγές» της εποχής του στην Μπαρτσελόνα. Ο Βούλγαρος φόργουορντ, μετά την παραμονή του Τζάστιν Ντόελμαν και την απόκτηση του Βίκτορ Κλαβέρ, βλέπει τον χρόνο συμμετοχής του ουσιαστικά να «εκμηδενίζεται» στους «Μπλαουγκράνα», μην έχοντας ελπίδα να έχει κάποιο ουσιαστικό ρόλο στο rotation.

Με αυτό τον τρόπο, η διοίκηση των Καταλανών δεν φαίνεται να έχει διαφορετική λύση από το να τον δώσει δανεικό

σε κάποια άλλη ομάδα και ως πιο ισχυρός υποψήφιος φαντάζει τη δεδομένη στιγμή ο Άρης. Η «El Mundo Deportivo», επανέφερε το «σήριαλ» των τελευταίων ημερών, που ήθελε τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, αναφέροντας μάλιστα πως είναι αρκετά προχωρημένες και δεν αποκλείεται σύντομα να ολοκληρωθεί η υπόθεση αυτή.

Ένας δανεισμός του Βεζένκοφ βέβαια, θα βρει μάλλον όλες τις πλευρές κερδισμένες, με τον Δημήτρη Πρίφτη να βρίσκει έναν άξιο αντικαταστάτη του Οκάρο Ουάιτ στη θέση «4» και τον Βούλγαρο «άσσο» να παίρνει σίγουρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής, και μάλιστα στην ομάδα όπου αναδείχθηκε, ενώ η Μπαρτσελόνα θα μπορέσει να «τεστάρει» τον παίκτη της, σε μία ομάδα με σημαντικές επιδιώξεις, τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα όσο και για το «νεότευκτο» Basketball Champions League. Το ισπανικό ρεπορτάζ, αναφέρει ταυτόχρονα πως ο Άρης δε βιάζεται να τελειώσει το θέμα του Βεζένκοφ, καθώς εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις όπως του Νάτσο Μαρτίν, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στην Εστουδιάντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα