Γύρισε και παρουσιάστηκε ο Μπιλλής στον Πανιώνιο

Ο Σωτήρης Μπιλλής αποτελεί έναν από τους φερέλπιδες νέους του ελληνικού μπάσκετ και πλέον ανήκει στο δυναμικό του Πανιωνίου, που κάνει ένα ολικό restart, εν όψει της νέας σεζόν που θα τον βρει στην Α2.

Ο 20χρονος φόργουορντ είχε ανακοινωθεί από τους «κυανέρυθρους» όταν ο ίδιος βρισκόταν στη Χαλκίδα, όπου συμμετείχε με την Εθνική Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας και η «επίσημη αγαπημένη» κατάφερε να προβιβαστεί στην Α' Κατηγορία. Ο Μπιλλής μπορεί να μην πήρε πολύ

χρόνο συμμετοχής στην τελευταία του εμφάνιση με τους Νέους, καθώς ταλαιπωρήθηκε από θέματα υγείας, ωστόσο αποτελεί ένα από τα νέα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ.

Ο διεθνής παίκτης γύρισε πλέον στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Ίωνα Βαρουξάκη, όπου και παρουσιάστηκε επίσημα στην ομάδα.

Ο ίδιος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του «Ιστορικού», όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής Παίδων και Εφήβων με τα «κυανέρυθρα», ενώ έχει πάρει και μια «γεύση» από την Α1, καθώς έπαιξε σε 14 παιχνίδια με τον Πανιώνιο τη σεζόν 2014-15, αλλά και την περασμένη χρονιά ήταν στα μεγάλα «σαλόνια» με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου, με 18 εμφανίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα