Γιώργος Πρίντεζης στο Basketblog: «Το πίστευα από την αρχή»

Μετά το τέλος του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε με 84-76, Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στο Basketblog και τον Αχιλλέα Μαυροδόντη είπε το τι έκανε η Πειραιαϊκή ομάδα για να πάρει την νίκη, αναφέρθηκε στον αντίπαλο πλέον Κάιλ Χάινς, αλλά και στη συνέχεια του Top 16. Ακόμα ερωτόμενος

για το αν ανησύχησε όταν η διαφορά έστασε από το +11 στο +3 ο δεύτερος αρχηγός των «Ερυθρόλευκων» απάντησε κατηγορηματικά «Από την αρχή μέχρι το τέλος πίστευα στην νίκη».

-Τι έκανε καλύτερα ο Ολυμπιακός και πήρε την νίκη;

«Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και βγάλαμε ενέργεια στο παρκέ. Αυτό για μένα ήταν το πιο σημαντικό καθώς επίσης και το ότι μείναμε στο πλάνο που είχαμε για τον αγώνα. Έτσι κερδίσαμε».

-Ανησυχήσατε καθόλου όταν η διαφορά από το +11 πήγε στο +3;

«Να σου πω την αλήθεια όχι. Εγώ προσωπικά πίστευα από την αρχή του αγώνα μέχρι και το τέλος πως θα κερδίσουμε. Από το «τζάμπολ» ακόμα ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και όπως είπα και πριν μείναμε στο πλάνο. Ακόμα και όταν αυτοί βάλαν κάποια «τυχερά» σουτ, που περισσότερο ήταν δική μας αμέλεια συνεχίσαμε το ίδιο και τελικά πήραμε την νίκη. Πάντως από την αρχή το πίστευα».

-Θα μπορούσε να πει κανείς πως με αυτή την νίκη ρεφάρατε την ήττα στην Τουρκία;

«Όχι ακριβώς. Ήταν μια ήττα που πέρασε. Αντιδράσαμε καλά θα έλεγα, αλλά ακόμα έχει πάρα πολύ δρόμο. Σίγουρα δεν γίνεται να είσαι αήττητος, κάναμε καλή δουλειά, πήραμε την νίκη, αλλά από αύριο πρέπει να συνεχίσουμε γιατι έρχεται το ματς με την ΑΕΝΚ».

-Πως είναι το να είσαι αντίπαλος με τον Κάιλ (Χάινς);

«Περίεργο. Ήταν από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ. Του εύχομαι τα καλύτερα και στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική του ζωή και μακάρι να ξαναβρεθούμε συμπαίκτες στην ίδια ομάδα».

-Με την νίκη αυτή ο Ολυμπιακός σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση. Είναι ρεαλιστικός αυτός ο στόχος;

«Οσο ρεαλιστική μπορεί να είναι η πρώτη θέση, αλλο τόσο μπορεί και να μην είναι. Το τοπ16 έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα και αν δεν προσέξεις, μπορεί ευκολα να γίνει μια ανατροπή. Θεωρώ πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα, ειναι πολύ νωρίς».

Keywords
Τυχαία Θέματα