Γιώργος Αγγελόπουλος: “Μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα”

Ικανοποιημένος και χαρούμενος με την νίκη της ομάδας του ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος έστειλε μήνυμα πρόκρισης για το Final Four.

Ο ένας από τους δυο ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Αγγελόπουλος, παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας του στο Βελιγράδι, ενώ μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα του κρατικού

καναλιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου:

Για την νίκη στο Βελιγράδι «Είναι πολύ μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα που είχε 20.000 κόσμο, αλλά πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Θύμισε Κωνσταντινούπολη και ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται»

Για το βάθος του πάγκου της ομάδας «Είχαμε τραυματισμούς, αλλά η ομάδα έδειξε πως πάντα κάποιος βγαίνει μπροστά. Είναι σημαντικό και το τρίποντο του Πρίντεζη. Θύμισε αγώνα πλέι οφ»

Αν οι Έλληνες είναι το μυστικό της επιτυχίας «Τα μυστικά είναι πολλά. Κάποια στιγμή θα τα αναλύσουμε. Δεν είναι μόνο ο Ελληνας προπονητής και οι Ελληνες παίκτες. Ο ελληνικός κορμός είναι σημαντικός, αλλά και ο Γκριν έβγαλε την πάσα στον Πρίντεζη. Το μυστικό είναι και στο πώς δένουν, δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ ξένων κι Ελλήνων»

Αν νιώθει ικανοποίηση από την πορεία της ομάδας φέτος «Μαζί με τον Παναγιώτη έχουμε πετύχει κάτι εκπληκτικό. Είμαστε η καλύτερη ομάδα της Εuroleague τα τελευταία 8 χρόνια. Είμαστε υπερήφανοι για όσα έχουμε πετύχει»

Για το αν θα προκριθεί ο Ολυμπιακός στο Final Four «Προηγείται το ματς με την Ρεάλ. Ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται, αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει την Ρεάλ. Το καλάθι του Πρίντεζη πάντως θύμισε Κωνσταντινούπολη»

Αν ζήλεψε την ατμόσφαιρα του σημερινού αγώνα «Δεν μπορώ να πω ότι ζήλεψα. Ηταν εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα. Βοηθάει και το γήπεδο, όπου θα γίνει το F4 του 2018. Μακάρι να είμαστε εδώ»

Για το ΣΕΦ «Η Πολιτεία έχει κάποιες σκέψεις. Οταν μας ανακοινωθούν θα το συζητήσουμε. Από εκεί και πέρα θα το δούμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα