Γιασικεβίτσιους: «Να περιορίσουμε Καλάθη και Μπουρούση»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε δηλώσεις για την πρεμιέρα21:15 της Ζαλγκίρις Κάουνας στην φετινή Ευρωλίγκα απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (14/10,21:15) και σε αυτές αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών του να περιορίσουν τους Καλάθη-Μπουρούση, ενώ μίλησε και για τον τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Στην αρχή είπε: «Δεν ήταν εύκολο να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι, γιατί είναι δύσκολο να καταλάβουμε από τόσο νωρίς πως παίζει ο Παναθηναϊκός.

Δεν έχουμε πολλά στιγμιότυπα. Το πιο σημαντικό είναι να περιορίσουμε τους Καλάθη και Μπουρούση. Σίγουρα θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και λογικά θα κάνουμε αρκετές προσαρμογές κατά τη διάρκεια του ματς».

Για τον Μπουρούση είπε: «Θα πρέπει να έχουμε και τους τρεις σέντερ έτοιμους για τον Μπουρούση. Όπως όλα τα αστέρια που παίζουν στην Ευρωλίγκα, έτσι και με τον Γιάννη Μπουρούση θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε εκείνον, να τον κουράσουμε και να κρατήσουμε μακριά από το καλάθι. Θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». Για τον τραυματισμό του Τζέιμς είπε: «Ο Τζέιμς είναι παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου και είναι σημαντικό γρανάζι στη μηχανή του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες στην Ευρώπη που παίζουν έτσι το “ένας με έναν”. Θα είναι μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό και πιστεύω πως του λείψει πολύ αυτούς τους δύο μήνες».
Keywords
Τυχαία Θέματα