Γιασικεβίτσιους: «Η Μπασκόνια παίζει το πιο γρήγορο μπάσκετ στην Ευρωλίγκα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο τεχνικός της Ζαλγκίρις, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, για τον τρόπο παιχνιδιού της Μπασκόνια, τονίζοντας ότι είναι η ομάδα που παίζει το πιο γρήγορο μπάσκετ αυτή τη στιγμή στην Ευρωλίγκα.

Ο Λιθουανός προπονητής μίλησε για τον αγώνα της Παρασκευής(21/10) με την Μπασκόνια λέγοντας πως: «Η Μπασκόνια είναι η ομάδα η οποία μάλλον παίζει το πιο γρήγορο μπάσκετ στην Ευρωλίγκα αυτή τη στιγμή. Το επιθετικό τους transition είναι φανταστικό. Μετά από ριμπάουντ ή κλέψιμο απλά τρέχουν για να πετύχουν εύκολους πόντους. Άρα

το να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς τους μπορεί να είναι το κλειδί του αγώνα».

Ενώ για τον Αντρέα Μπαρνιάνι πρόσθεσε: «Ο Αντρέα Μπαρνιάνι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε οποιαδήποτε ομάδα, εμείς θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τον ρόλο του, αλλά αυτοί διαθέτουν και άλλα “όπλα”. Οι Μπλάζιτς, Χανγκά και Λάρκιν είναι πολύ καλοί στον επιθετικό τομέα. Και οι υπόλοιποι παίκτες έχουν εξίσου σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Εάν πάρουμε τα ριμπάουντ και κοντρολάρουμε τον ρυθμό, τότε θα έχουμε ελπίδες νίκης. Επίσης περιμένουμε και την στήριξη του κόσμου μας. Θα είναι το πρώτο μας παιχνίδι στο σπίτι μας στην Ευρωλίγκα και θέλουμε να παίξουμε στη “Zalgirio arena” έχοντας τη σπουδαία υποστήριξη του κόσμου μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα