Γεωργίου: Το χάρηκα!

Είδα λοιπόν το Κλάσικο της Θεσσαλονίκης στην ΝΟΒΑ με την ωραία καλυψή της και τον Δημήτρη Καρύδα που ξέρει πολύ μπάσκετ να κάνει την περιγραφή με εύστοχα σχόλια και χωρίς να μας κουράζει όπως άλλοι με φανφάρες και κραυγές λες και παίζουν οι ίδιοι.... Και το χάρηκα. Οχι επειδή κέρδισε ο ΠΑΟΚ που μου είναι αδιάφορο όπως και όλοι βέβαια, αλλά επειδή έγινε ωραίο ματσάκι. Και ντέρμπι, και τρίποντα και θρίλερ και ωραίο φινάλε στην κανονική περίοδο. Βεβαίως καμία έκπληξη η νίκη του ΠΑΟΚ.

Οι δύο ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο πάνω κάτω και ο Άρης απλά είχε το μομέντουμ και την ψυχολογία και 5000 κόσμο. Αλλά όταν έχεις νεανική ομάδα όπως είχαμε πει αυτό δεν είναι και το καλύτερο καθώς φέρνει πίεση και βάρος, φέρνει το πρέπει για τον κόσμο και η μπάλα είναι βαριά. Αυτό δεν αλλάζει κάτι όμως και ο κόσμος του Άρη που είναι πραγματικά μπασκετικός όχι μόνο δεν δυσφόρησε αλλά χειροκρότησε και στο τέλος όπως έπρεπε τους μικρούς και τους έδωσε δύναμη και κουράγιο για να δουλέψουν πιο σκληρά και να γίνουν ακόμα καλυτεροι στην συνέχεια.

Αυτό ήταν το πιο σημαντικό που κρατά ο Άρης και εμείς κρατάμε το γεγονός ότι είδαμε ένα ματς γεμάτο έλληνες πάικτες και μάλιστα πολλούς μικρούς και αυτό χάρηκα περισσότερο λοιπόν. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ κρατά όχι μόνο την νίκη αλλά την θετική αντίδραση στο κάζο του κυπέλλου (που δεν είναι κάζο ένα Κλάσικό της πόλης) με τον μεγάλο του αντίπαλο. Δούλεψε στα λάθη και διόρθωσε πολλά απ αυτά και φάνηκε καλύτερος Βεβαίως αγωνιστικά η κάθε ομάδα είχε ένα ημίχρονο και όποιος και να κέρδιζε το ίδιο θα ήταν στο τέλος.

Με μεγάλο φινάλε όμως με 2 τρίποντα και γκολ φάουλ. Μ άρεσε ακόμα το θράσος του Γκίκα στο τέλος ενώ ο Βεζένκοφ μάλλον έχει με όλα αυτά που ακούσει, αγχωθεί πολύ για να δείξει την αξία του και δεν βρίσκει ρυθμό και θέσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει μια καλή και έμπειρη δυάδα με Κούπερ και Χαραλαμπίδη (όσο αντέχει όμως καθώς είναι μεγάλος πλέον) αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίζει ένα παίκτη που είχε αδικήσει βασικά τον εαυτό του. Ο λόγος για τον Μπόγρη από τα παιδιά της χρυσής ουσιαστικά Νέων που έβγαλε Παπανικολάου, Σλούκα, Παππά κτλ.

Ο Μπόγρης ασχολήθηκε με την προσωπική του ζωή και την καλοπέραση και νόμιζε ότι θα πάιξει μπάσκετ με το μετάλλιο και το ύψος. Η καριέρα του πήρε φθίνουσα πορεία αλλά φέτος δειχνει ότι δουλεύει και ασχολείται με το μπάσκετ και έχει αρχίσει και παίζει πραγματικό μπάσκετ και όχι να περπατά στο παρκέ.... Ο Μαρκόπουλος έκοψε τις πολλές αλλαγές και ροτέισον σήμερα και η ομάδα βρήκε καλά δίδυμα και χημεία! Δουλεύουν και οι δύο σωστά και θα έχουν διακυμάνσεις αλλά βάζουν υγεία και βάσεις για το μέλλον μετά από χρόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα