«Φουλάρει» για Τζέιμς ο Παναθηναϊκός

Η δραστηριότητα του Παναθηναϊκού είναι έντονη στο αγωνιστικό κομμάτι εσχάτως, με τους «πράσινους» να αναζητούν τις ιδανικές λύσεις για τους ίδιους, τόσο στην περιφερειακή γραμμή όσο και την φρόντ-λάιν. Για την πρώτη, υπάρχουν ουκ ολίγες περιπτώσεις που εξετάζονται και ο Μάικ Τζέιμς είναι ο παίκτης που δείχνει να απασχολεί το «τριφύλλι», περισσότερο από κάθε άλλο.

Ο Αμερικανός γκαρντ, υπήρξε εκ των «δολοφόνων» της ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, στη σειρά των προημιτελικών της Ευρωλίγκα

με τη Λαμποράλ Κούτσα, με το 3-0 υπέρ των Βάσκων να φέρνει «ριζικές» αλλαγές για άλλη μια φορά μεσούσης της σεζόν για τον Παναθηναϊκό, με κύρια εκ εξ αυτών την επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη. Ο Έλληνας τεχνικός, θέλει τον Τζέιμς στην ομάδα που θα «χτίσει» για την επόμενη χρονιά, εκτιμώντας τόσο το... φονικό του ένστικτο επιθετικά όσο και τις εξαιρετικές αμυντικές του ικανότητες, είτε χαμηλά με το τρομερό άνοιγμα χεριών του είτε ψηλά με τις αθλητικές του ικανότητες.

Κάπως έτσι, οι Κυπελλούχοι Ελλάδος έχουν προσεγγίσει τον Τζέιμς, αν και υφίστανται αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες, καθώς ο πρώην παίκτης του Κολοσσού Ρόδου περιμένει την ευκαιρία που μπορεί να προκύψει από το ΝΒΑ. Δεν πρόκειται, φυσικά, να βιαστεί αλλά ο Παναθηναϊκός δε θα μείνει με «σταυρωμένα χέρια» και είναι αποφασισμένος να πιέσει για την απόκτησή του, με βάση την ήδη κατατεθείσα πρόταση.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο 26χρονος γκαρντ είχε κατά μέσο όρο 10 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ στην Ευρωλίγκα, ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα σημείωσε 10.1 πόντους, με 1.9 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα