Φλιώνης: "Να δουλεύω όσο το δυνατό περισσότερο"

Για την ευκαιρία που του δόθηκε να αγωνιστεί σήμερα κόντρα στην Δόξα Λευκάδας μίλησε ο νεαρός παίκτης του Άρη, Δημήτρης Φλιώνης μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα του Αλεξάνδρειου για την 21η αγωνιστική της Basket League κόντρα στη Δόξα Λευκάδας, σε έναν αγώνα όπου ο Δημήτρης Πρίφτης δοκίμασε νέα

σχήματα αλλά και πρόσωπα δίνοντας χρόνο στον νεαρό Δημήτρη Φλιώνη. Ο ταλαντούχος γκαρντ μίλησε μετά το τέλος για την εικόνα του παιχνιδιού αλλά και την παρουσία του στη σημερινή αναμέτρηση:

Για το παιχνίδι: «Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, δεχθήκαμε 42 πόντους, ενώ γνωρίζαμε πώς θα επιτεθούν. Δεν ήμασταν δυνατοί και συγκεντρωμένοι. Στα αποδυτήρια είπαμε ότι πρέπει να σοβαρευτούμε. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεχθηκαμε μόλις 10 πόντους και εκεί χτίσαμε διαφορά και πήραμε στο τέλος το παιχνίδι, αν και φάνηκε να είναι δύσκολο. Προχωράμε, έχουμε δύσκολο παιχνίδι με τον Κολοσσό».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Είμαστε ομάδα που αν δεν παίξουμε άμυνα, μειώνονται οι ελπίδες μας… Πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί στην άμυνα, είναι βάση που μπορούμε να στηριχθούμε».

Για το αν έχει άγχος ή όχι όταν καλείται να σουτάρει: «Θέλω να τα βάλω… 100% απελευθερωμένος δε νιώθω, αλλά με τον καιρό, όπως κάθε παίκτης αν βρει ρυθμό, θα νιώθω ακόμα πιο απελευθερωμένος».

Για το κίνητρό του: «Το κίνητρο υπάρχει ούτως ή άλλως. Δεν ψάχνω κίνητρο κάθε βδομάδα, το έχω μέσα μου. Με ενδιαφέρει να δουλεύω όσο το δυνατόν περισσότερο και στους αγώνες και στις προπονήσεις. Θέλω να φανώ έτοιμος στην πράξη, όχι στα λόγια…»

Keywords
Τυχαία Θέματα