Φιλικό με τον Δούκα η Κύμη

Μπορεί τα πάντα στην Κύμη να περιστρέφονται γύρω από το μεγάλο φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, όμως πρώτα οι «νεοφώτιστοι» θα αντιμετωπίσουν σήμερα(9/9) τον Δούκα σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα πάντα στην ομάδα της Κύμης περιστρέφονται γύρω από το κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό SUPERFOODS, αλλά πριν από αυτό υπάρχει ένα ακόμα πολύ δυνατό ματς για τους παίκτες του Βασίλη Μπρατσιάκου.

Σήμερα λοιπόν στις 17:00 στο κλειστό της Κανήθου

η Κύμη θα αντιμετωπίσει τον Δούκα, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.

ΓΣ Κύμης και Δούκας ήταν αντίπαλοι και στην περσινή Α2, με την Κύμη να κατακτά ως γνωστόν το πρωτάθλημα και τον Δούκα να τερματίζει στην 7ηθέση του βαθμολογικού πίνακα,, χάνοντας στο «νήμα» την είσοδο του σταplayoff. Φέτος δείχνει ότι έχει υψηλές βλέψεις για το πρωτάθλημα της Α2, καθώς κινήθηκε πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Αρχικά διατήρησε στον πάγκο τον Σάββα Συμεωνίδη, ο οποίος κράτησε έναν πολύ καλό «κορμό» από το περσινό ρόστερ, προσθέτοντας σε αυτόν παίκτες όπως ο Παπαμακάριος, ο Κανονίδης, ο Ρούμπιο κ.α.

Με αυτό το πολύ ανταγωνιστικό φιλικό ο κόουτς Μπρατσιάκος θα έχει την ευκαιρία να εξετάσει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του, ενόψει και του κυριακάτικου ματς με τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε σιγά σιγά πλησιάζουν και τα επίσημα παιχνίδια, με το πρώτο μας ματς για το κύπελλο να είναι προγραμματισμένο για τις 21 Σεπτεμβρίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα