Εβίνα Μάλτση στο basketblog.gr: «Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας»

Αποστολή στη Χαλκίδα: Θάνος Φωτόπουλος

Με 25 πόντους ήταν η κορυφαία της Εθνικής ομάδας στο παρκέ της Χαλκίδας, δεν κατάφερε όμως να συνδυάσει την δίκη της εξαιρετική εμφάνιση με την νικη κόντρα στη Ρωσία. Η αρχηγός της Εθνικής γυναικών Εβίνα Μάλτση

μίλησε στο basket blog.gr για το τι πήγε λάθος στην αναμέτρηση, τον κόσμο αλλά και την επομένη αναμέτρηση με την Ελβετία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο www.basketblog.gr

Θα ηθελα ένα σχόλιο για την αναμέτρηση. Τι πήγε λάθος στο τέλος;

Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας στο τέλος και δεχτήκαμε 3 τρίποντα την στιγμή που ήμασταν με δέκα πόντους μπροστά στο σκορ. Νομίζω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά, τους χαλάσαμε το παιχνίδι τους, καταφέραμε να προηγηθούμε με δέκα πόντους αλλά αυτό δεν μπορέσαμε να το χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας. Σίγουρα δεν παίζαμε με μια τυχαία ομάδα, οι Ρωσίδες ήξεραν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν βρήκαν τα σουτ από τις σουτέρ τους, τα βάλανο και μας τιμώρησαν. Τα μεγάλα ματς έτσι είναι όμως κρίνονται στα 40 λεπτά, επαναλαμβάνω ότι χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και αυτό ηταν που στοίχησε. .Μπασκετικά είναι πολύ μεγάλη επιτυχία που χάσαμε μόνο με ένα πόντο, περνάμε στα τελικά αν δεν «στραβώσει» κάτι σαν δεύτεροι καλύτεροι.

Ένα σχόλιο για τον κόσμο;

Κρίμα για τον κόσμο δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και έπρεπε τώρα να πανηγυρίζουμε.

Πιστεύεις ότι ηταν θέμα εμπειρίας η ήττα;

Δεν είναι θέμα εμπειρίας εμείς είχαμε περισσότερη εμπειρία από αυτές απλώς επαναλαμβάνω ηταν θέμα αυτοσυγκέντρωσης και μόνο. Δεν παίζαμε και με κοριτσάκια που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Και τώρα η συνέχεια;

Το ματς με τη Ρωσία τελείωσε τώρα η προσοχή μας στρέφεται στην αναμέτρηση με την Ελβετία που πρέπει να την κερδίσουμε αλλά μας ενδιαφέρει και η διαφορά πόντων. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

Keywords
Τυχαία Θέματα