Ετοιμάζεται για τον «τελικό» με Λαμποράλ, «αμόκ» για ένα εισιτήριο!

Χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον "τελικό" κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα (04/03, 21:45, ΣΕΦ), σε μια αναμέτρηση όπου ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό "παρών".

Μετά την Τρίτη (1/3), παίκτες και τεχνική ηγεσία των "ερυθρόλευκων" βρέθηκαν εκ νέου την Τετάρτη (2/3) στο ΣΕΦ για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει του σημαντικού αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα (04/03,

21:45) για την 9η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, είχε άπαντες διαθέσιμους στη σημερινή προπόνηση, πλην των γνωστών προβλημάτων (Γιανγκ, Λοτζέσκι), και φυσικά τον Χακίμ Ουόρικ, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του με τα "ερυθρόλευκα".

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, όλα δείχνουν ότι οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της αναμέτρησης αναμένεται να γεμίσει την Παρασκευή (04/03) το ΣΕΦ. Χαρακτηριστικό είναι ότι ήδη έχουν διατεθεί, μέσω διαδικτύου, περισσότερα από 3.000 εισιτήρια, χωρίς φυσικά να υπολογίζονται τα εισιτήρια διαρκείας (περίπου 4.000). Επιπλέον, την Πέμπτη (03/03) θα διατίθενται εισιτήρια και από τα εκδοτήρια, συνεπώς γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν τη στήριξη των φίλάθλων τους κόντρα στους Βάσκους.

Keywords
Τυχαία Θέματα