Επίθεση σε παίκτες της Τορίνο έξω από μπαρ!

Επίθεση από αγνώστους έξω από νυχτερινό μπαρ, δέχθηκαν οι Ίαν Μίλερ και Τζερόμ Ντάισον της Τορίνο, με τον δεύτερο να υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου ένα μήνα, καθώς τα χτυπήματα που υπέστη στο κεφάλι του προκάλεσαν διάσειση.

Οι δύο Αμερικανοί θέλησαν να διασκεδάσουν, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό τους μετά την επικράτηση της Τορίνο απέναντι στην Πέζαρο, ωστόσο η κατάσταση φαίνεται πως ξέφυγε, με την αστυνομία να μην έχει ακόμα καταλήξει στο τί ακριβώς συνέβη. Προς το παρόν τα δύο σενάρια που φαντάζουν ως επικρατέστερα αναφέρουν ότι ο καυγάς

μπορεί να έχει ώς αιτία είτε μια γυνακεία παρουσία, είτε ρατσιστικά σχόλια προς τους δύο παίκτες, στα οποία και αντέδρασαν, με αποτέλεσμα ο Τζερόμ Ντάισον να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι, με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportando" να κάνει λόγο για διάσειση και απουσία ενός μήνα. Ο συμπαίκτης του πάντως, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και θα ενισχύσει κανονικά την ομάδα του στις αναμετρήσεις που ακολουθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα